Spoorcafé 21 juni

Welke kansen ziet u om de mobiliteit in de Spoorzone te verbeteren? Kunnen we bijvoorbeeld met deelauto's, deelfietsen en slimme slagbomen voorkomen dat de parkeergarages om half negen al "vol" aangeven? Op welke manier kunnen we ondernemers, bewoners en studenten met elkaar verbinden als het gaat om mobiliteit? Doe en denk mee op het Spoorcafé op 21 juni. Aanvang 19.30 uur bij Brainz aan het Lübeckplein 68.

21jun

Van wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit zoomen we in op de kansen en mogelijkheden voor de Spoorzone. Ook staan we stil bij wat er allemaal al gebeurt in de Spoorzone en wat de plannen voor dit gebied zijn als het gaat om mobiliteit.

Willen bewoners hun oprit of parkeerplaats delen met mensen die in de Spoorzone werken? Dit idee van een groep studenten die hiermee in mei de Creathon in Brainz won, willen we deze avond ook graag samen met u een stap verder brengen.

Na het plenaire programma praten we graag aan tafel met u door over deze en andere mobiliteitsgerelateerde onderwerpen binnen de Spoorzone.

Heeft u een goed idee voor de Spoorzone? Wilt u meedenken en meedoen om van de Spoorzone een fijne en levendige plek te maken? Elke derde woensdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur organiseren we een Spoorcafé. U bent van harte welkom!

Het Spoorcafé wordt mede georganiseerd door Club Cele.