Zomersymposium voor werkgevers

Werkgevers en bestuurders zijn van harte welkom bij het zomersymposium Wezo en de gemeente Zwolle organiseren. Tijdens het symposium wordt ook  'Waardevolle Werkgever Award' uitgereikt aan de werkgever die zich met duurzame arbeid het meerst heeft onderscheiden het afgelopen jaar.

15sep

Wezo en gemeente Zwolle - Werk, Re-integratie en Arbeidsontwikkeling organiseren samen het ZomerSymposium. We zijn te gast op de prachtige locatie ‘Landgoed Anningahof’ in Zwolle en bieden u van 13.30 tot 17.30 uur een boeiend programma. U kunt zich hiervoor aanmelden op www.wezo.nl. .  

Tijdens het symposium wordt de ‘Waardevolle Werkgever Award’ uitgereikt aan de werkgever die zich met inzet van duurzame arbeid het meest heeft onderscheiden in het afgelopen jaar.

Vindt u dat uw relatie, concurrent, klant, leverancier, buurman of wie weet uzelf deze award verdient? Nomineer hem of haar op www.wezo.nl.

Meer informatie