Spoorcafé 20 september

Binnenkort start de bouw van de busbrug en het nieuwe busstation. Kom 20 september naar het Spoorcafé bij Brainz aan het Lübeckplein 68 om bij te praten over de planning, fasering en overige wetenswaardigheden. Deze avond toetsen we bij u ook graag de eerste schetsideeën om de locatie van het voormalige Hanzebad te herontwikkelen tot woongebied. Aanvang 19.30 uur. U bent van harte welkom!

20sep

Maarten Teunissen, namens ProRail als bouwmanager bij de busbrug betrokken, neemt u mee in wat er de komende periode staat te gebeuren rondom de bouw van de busbrug.

Aansluitend vertelt Toon van Beek, projectleider busbrug en busstation bij de gemeente Zwolle, hoe de planning voor het busstation er uitziet.

Ronald IJsselsteijn, projectleider Hanzebadlocatie namens de gemeente Zwolle, praat u bij over de eerste schetsideeën voor het herontwikkelen van de locatie van het voormalige Hanzebad tot woongebied. Deze locatie kan een belangrijke bijdrage leveren aan de woonopgave waar Zwolle voor staat. De locatie kan bovendien een impuls geven aan de gebiedsontwikkeling van Hanzeland, zoals door een gemengd gebruik van de plinten op de begane grond door bijvoorbeeld commerciële of creatieve functies. Ronald vertelt over het proces dat de gemeente de komende maanden wil volgen, op welke wijze u daarbij wordt geïnformeerd en hoe u invloed kunt hebben. Daarnaast is hij benieuwd naar uw reactie en adviezen op de eerste schetsideeën die deze avond getoond worden.

Elke derde woensdag van de maand bent u van harte welkom bij het Spoorcafé. Het Spoorcafé wordt mede georganiseerd door Club Cele.