Spoorcafé 17 januari

Wat is de voortgang van de bouw van de busbrug en het busstation? Hoe zit het met de voorbereidingen voor het herinrichten van Stationsplein Noord en de bouw van de ondergrondse fietsenstalling? En wat speelt er op het vlak van gebiedsontwikkeling? U hoort het op het Spoorcafé op 17 januari. Aanvang 19.30 uur. Locatie: Brainz (Lübeckplein 68).

17jan

Aan het begin van de avond blikt Lisa de Groot (projectleider gebiedsontwikkeling bij de gemeente) terug op het Spoorcafé van november dat ging over het verstedelijken van de Spoorzone. Verder staan we deze avond met u stil bij de verschillende deelprojecten die in uitvoering of in voorbereiding zijn. Maarten Ottenhof (hoofduitvoerder van BAM Infra) en Toon van Beek (projectleider busbrug en busstation bij de gemeente) vertellen over de stand van zaken rondom de bouw van de busbrug en het busstation.

Anne-Marie Mosterman, gebiedsontwikkelaar bij de gemeente, praat u daarna bij over de activiteiten op het vlak van gebiedsontwikkeling. Tot slot vertellen Hans Kollenstaart en Niels Munnik, projectleiders bij de gemeente, over de voorbereidingen voor het nieuwe Stationsplein Noord, de Stationsweg en de bouw van de ondergrondse fietsenstalling. Na afloop van de presentaties zijn de sprekers en leden van de Spoorzone projectorganisatie aanwezig om vragen te beantwoorden en zaken verder toe te lichten.