Spoorcafé 19 december

In de Spoorcafés van 2018 zijn veel onderwerpen over de Spoorzone met u besproken. We sluiten 2018 af met de Grote Spoorzone Kennisquiz: een informele avond waarop u uw kennis van de Spoorzone kunt testen. Locatie: Perrontheater, Westerlaan 9. Aanvang 19.30 uur. Tot dan!

19dec

Test uw kennis over de Spoorzone

De Grote Spoorzone Kennisquiz is opgebouwd uit twee vragenrondes. Samen met de andere deelnemers kunt u uw kennis testen aan de hand van feiten, foto's en logo's in en over de Spoorzone. Na afloop van de tweede vragenronde worden de winnaars van de quiz bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats. Gaat u voor de hoofdprijs of doet u mee voor de gezelligheid? In beide gevallen bent u van harte welkom. En neem gerust iemand mee! We sluiten de avond én het jaar graag samen met u af met een hapje en drankje.

Spoorcafé januari 2019 vervalt

Het Spoorcafé van januari gaat niet door. En het Spoorcafé van februari vindt in verband met de voorjaarsvakantie niet op de derde maar op de vierde woensdag van de maand plaats. Op woensdag 27 februari dus.