Energie- renovatiemarkt dinsdag 26 juni 2018 SIO Zwolle-Zuid

Dinsdag 26 juni a.s. van 18.00 - 21.00 uur

Locatie: SIO Zwolle-Zuid, Thorbeckelaan 2 

26jun

Het gemeentelijke energieloket Verbeter&Bespaar organiseert op dinsdagavond 26 juni een energie- renovatiemarkt in Zwolle. Deze markt heeft als doel om inwoners te informeren over energiebesparing, duurzame energie en het opwekken hiervan. Daarnaast is er aandacht voor het asbestdakenverbod en hoe men een asbestdak kan verwijderen.

De Energie- renovatiemarkt vindt plaats van 18.00 – 21.00 uur in SIO aan de Thorbeckelaan 2. Tijdens deze markt zijn verschillende ondernemers aanwezig om geïnteresseerden te informeren over producten als zonnepanelen, warmtepompen, infraroodverwarming, ventilatie, isolatie en asbestverwijdering. Tijdens de energiemarkt zijn persoonlijke energiecoaches aanwezig om de aanwezigen van concrete tips en adviezen te voorzien.

Meer informatie: www.verbeterenbespaar.nl