Spoorcafé 16 oktober

Het Spoorcafé wordt deze keer in een iets ander jasje gestoken. De avond staat in teken van twee nieuwe ontwikkelingen in de Spoorzone: City Post en de nieuwe SPAR-winkel.

16okt

We trappen de avond af met de plannen voor het voormalige PTT-gebouw aan de Westerlaan. DC Vastgoed wil het gebouw omtoveren tot een inspirerende werkplek voor startende en ervaren ondernemers. Daarna gaan we het hebben over de nieuwe aanwinst in de Spoorzone: SPAR City opent namelijk vanaf eind november haar deuren aan het Lübeckplein. Zoals je gewend bent is er tijdens het Spoorcafé voldoende ruimte om je vragen te stellen. Ook staat er weer een drankje klaar. Je bent deze avond van harte welkom bij City Post aan de Westerlaan.

Datum: woensdag 16 oktober
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: City Post (Westerlaan 51, vierde verdieping. Er is een lift aanwezig)