Spoorcafé 15 mei

Deze avond staan we met u stil bij een aantal belangrijke thema's die een rol spelen bij de gebiedsontwikkeling van Spoorzone/Hanzeland: mobiliteit, energie, verstedelijking, economische ontwikkeling en duurzaamheid. Bij goed weer is een deel van het programma buiten: neem daarom een jas mee! Aanvang 19.30 uur in Gerrits Tuin, (achter VanWonen, Willemsvaart 21). Graag tot dan!

15mei

De ambitie van de samenwerkende partners in de Spoorzone is om hier een gebied van te maken waar mensen elkaar graag ontmoeten, waar wat te beleven is en waar je je verbonden voelt met de mensen om je heen, met de stad en met de rest van Nederland. U heeft hier vast wensen of ideeën over. Daar gaan we op het Spoorcafé in mei en juni graag met u over in gesprek, want samen maken we de stad! Op 15 mei staan we stil bij een aantal belangrijke thema's die een rol spelen bij de gebiedsontwikkeling van Spoorzone/Hanzeland: mobiliteit, energie, verstedelijking, economische ontwikkeling en duurzaamheid. Bij goed weer is een deel van het programma buiten: neem daarom een jas mee!

Plenaire start

Na een korte inleiding door VanWonen over Gerrits Tuin, de plek waar we deze avond te gast zijn, vertelt projectmanager Wim Korf over het doel en de aanpak van de gebiedsontwikkeling in Spoorzone/Hanzeland. Carolien van Hemel, directeur van het Utrecht Sustainability Institute, verzorgt aansluitend een inleiding over duurzame stedelijke ontwikkeling. Daarna lichten betrokken projectleiders de status van de thema's mobiliteit, energie, verstedelijking en economische ontwikkeling in Spoorzone/Hanzeland toe.

Verdieping aan tafels

Het tweede deel van de avond praten we hierover in twee rondes aan verschillende tafels met u door. De opbrengst aan tafels wordt verwerkt in de verdere aanpak van de gebiedsontwikkeling. In het Spoorcafé van juni komt dit terug en gaan we samen met u op deze en andere thema's verder de diepte in.