17 Vrije kavels in Breecamp-Broekland in de verkoop

De gemeente start op maandag 13 juni met de verkoop van 17 ruime kavels voor vrijstaande woningen op het op een na laatst gelegen eiland in de buurt Breecamp-Broeklanden (Stadshagen). Inschrijven kan tot woensdag 3 juli.  Een mooie kans voor iedereen die denkt over het zelf bouwen van een huis.

Impressie Breecamp-Broeklanden

Op een eiland wonen? Dat kan nu! In deelgebied Broeklanden zijn vier eilanden ontwikkeld waar u als bewoner een blijvend vakantiegevoel kunt ervaren. De eilanden liggen aan de noordzijde van Breecamp. Alle kavels die nu in verkoop gaan liggen op het tweede eiland vanuit het westen gezien. Een aantal van de kavels op dit eiland liggen direct aan het water. De locatie ligt pal aan attractieve recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel.

Bouwen naar eigen wensen

Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 465 tot 1168 vierkante meter. De grondprijzen zijn vanaf €  219.433,50 tot € 432.913,80 (kosten koper inclusief BTW). Er is veel ruimte voor een eigen ontwerp. Om het karakter van het eiland te waarborgen gelden een aantal bebouwingsrichtlijnen.

Breecamp

Wonen op deze plek betekent comfortabel en rustig wonen in een landelijke omgeving, pal tegen de prachtige Mastenbroekerpolder (onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta). Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving. De inrichting van de buurt en de ligging nodigt uit tot veel actieve vormen van recreatie. Fietsen, wandelen, vissen, roeien, hardlopen, het kan hier allemaal.

Inloopbijeenkomst en meer weten

Op 13 juni 2019 van 17.00 – 19.30 uur vindt een inloopbijeenkomst plaats in Milligers, Milligerlaan 2. Mocht u vragen hebben over de locatie of over uw plannen dan kunt u op deze avond terecht. Heeft u interesse in de verkoopbrochure? Deze is vanaf 13 juni 2019 om 17.00 uur beschikbaar op www.zwolle.nl/kavels.


Wilt u meer weten over de kavels in Breecamp, neem dan contact op met mevrouw C. Bredewout, telefoon (038) 498 28 67.

Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er op donderdag 4 juli een loting plaats om 16.00 uur. Kavels waarop niet is ingeschreven blijven ook na 4 juli 2019 beschikbaar.