Erfgoedliefhebbers welkom op Erfgoedavond 13 september 2019

Op vrijdag 13 september 2019 vindt in de Doopsgezinde Kerk de jaarlijkse Erfgoedavond plaats. Tijdens deze avond zal de waardering voor en de beleving van het Zwolse erfgoed centraal staan.

Tijdens deze avond zal wethouder Monique Schuttenbeld de Erfgoedprijs Zwolle-Kampen 2019 uitreiken aan Nijhuis Bouw, 19 Het Atelier Architecten en aan de bewoners van de watertoren vanwege het in standhouden, transformeren en herbestemmen van de watertoren aan de Turfmarkt te Zwolle.

Rob Moritz, architect en eigenaar van 19 Het Atelier Architecten geeft een presentatie over de watertoren en de appartementen die daarin gemaakt zijn.

Open Monumentendag

Verder wordt op deze avond ook Open Monumentendag, die op zaterdag 14 september a.s. plaatsvindt, geopend. Het thema van de dag is 'plekken van plezier'. En er is muziek met optredens van Lieke Radstaak en Pieter Mondriaan.

U bent welkom bij de Erfgoedavond 2019. We zijn te gast in de Doopsgezinde Kerk, Wolweverstraat 9 Zwolle. Het programma begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur met koffie en thee.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar h.van.der.werf@zwolle.nl of te bellen met 038 498 26 76.