Ontmoeting met Wijkservicepunt Zwolle Noord en wijkwethouder tijdens open dag Aa-landen

Ontmoeting met Wijkservicepunt Zwolle Noord en wijkwethouder tijdens open dag Aa-landen

Wat doet het team van het Wijkservicepunt Noord van de gemeente Zwolle? Wie is Michiel van Willigen, de nieuwe wijkwethouder Aa-landen? Zaterdag 16 september 2017 van 9.00 tot 13.30 uur kunnen wijkbewoners van de Aa-landen met hen kennis maken op de open dag van Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen (SWA) in De Bolder.

Het team van het Wijkservicepunt Noord staat met een informatiestand in wijkcentrum De Bolder aan de Dobbe 29 om wijkbewoners te informeren en met hen in gesprek te gaan over wat het Wijkservicepunt en de wijkbewoners voor elkaar kunnen betekenen om de groenste wijk van Zwolle mooi, gezellig, veilig en leefbaar te houden. Wijkwethouder Van Willigen zal zich aan het eind van de ochtend aansluiten bij de stand.

Wat is het Wijkservicepunt?

Voor elke wijk in de gemeente Zwolle is een Wijkservicepunt (WSP) beschikbaar. Het Wijkservicepunt vormt de schakel tussen wijkbewoners, organisaties en de gemeente. Inwoners van de wijk kunnen bij het Wijkservicepunt terecht voor allerlei vragen en ideeën over zaken die beheer, leefbaarheid en veiligheid van de wijk aangaan. De contactgegevens over de Wijkservicepunten vindt u op www.zwolle.nl/wijken