Verhuis je mee op 17-02?

Verhuis je mee op 17-02?

Reis je met de bus van en naar Zwolle? Vanaf 17 februari aanstaande maak je dan gebruik van het nieuwe busstation aan de Hanzelaan. Het busstation wordt verplaatst omdat het steeds drukker wordt en de huidige locatie aan de Noordkant kan de toename van het bus-, auto-, fiets- en voetgangersverkeer niet meer aan.

Klaar voor de toekomst

Vanaf 17 februari vertrekken er dagelijks 1.800 busritten van het nieuwe busstation aan de Zuidkant. Het nieuwe busstation is uitstekend bereikbaar, biedt meer ruimte, een betere doorstroming, verkeersveiligheid, comfort voor de reiziger en een groene inrichting.

Taxistandplaatsen

Met de verplaatsing van het busstation, verhuizen ook de taxistandplaatsen mee naar de zuidkant. Het nieuwe busstation heeft een speciale taxi-lus voor de taxistandplaatsen. Dit maakt de situatie overzichtelijker voor jou als reiziger. Bovendien kunnen de taxi’s hierdoor makkelijker en sneller de taxistandplaats verlaten. Je kunt dus vanaf 17 februari alleen nog op de nieuwe locatie aan de zuidkant een taxi nemen. 

Nieuwe dienstregeling

Met ingang van 17 februari 2019 gaat ook de nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in. Meer weten? Bekijk de actuele dienstregeling op 9292.nl. Specifiek Syntus busvervoer, kijk op https://www.syntusoverijssel.nl/dienstregeling

Bouw busstation via webcam te volgen

Via een webcam kun je live meekijken wat er op de bouwplaats van het nieuwe busstation aan de Hanzelaan gebeurt.

Meer informatie over de verhuizing van het busstation vind je hier: www.zwolle.nl/busstation of houd de facebookpagina van Spoorzone Zwolle in de gaten https://www.facebook.com/spoorzone038/