Uitgaven

Zwolle-app voor de smartphone

Met de Zwolle-app voor de mobiele telefoon kunt u elke dag het nieuws uit de stad volgen, een parkeerlocatie vinden, checken of het koopzondag is, een melding doen van een kapotte lantaarnpaal, een afspraak maken of mooie foto’s van inwoners spotten.

Bezoekers kunnen dankzij een samenwerking met Zwolle Marketing via de app snel informatie vinden over activiteiten, evenementen en hotspots in de stad. De app wordt de komende tijd verder ontwikkeld, samen met partners in de stad.

Lees meer

Besluiten (huis)nummering

Een overzicht van de besluiten van burgemeester en wethouders over toegekende, gewijzigde of ingetrokken (huis)nummers vindt u voortaan op www.overheid.nl. Het gaat vooral om huisnummers maar ook om nummers van transformatorhuisjes, ligplaatsen voor woonboten en standplaatsen voor woonwagens.

Lees meer

Besluiten (straat)naamgeving

Op deze pagina vindt u besluiten van burgemeester en wethouders over toegekende, gewijzigde of ingetrokkken (straat)namen. Het gaat vooral om straatnamen maar ook namen voor parken, bruggen, tunnels of fietspaden.

Lees meer

Raadswijzer

Nieuwsbrieven

U kunt zich abonneren op de digitale nieuwsbrieven van de gemeente Zwolle. Op deze manier kunt u via de e-mail op de hoogte blijven van onder meer of wijkinformatie.

De gemeente Zwolle is overgestapt op een nieuw systeem voor het verzenden van nieuwsbrieven via e-mail. Daarom ziet de nieuwsbrief er anders uit dan voorheen.

U kunt zich ook afmelden voor een nieuwsbrief, via deze pagina of via de link die u onder aan elke nieuwsbrief vindt.

Lees meer