Ambtenarentoertocht 16 juni 2017

De gemeente Zwolle houdt vrijdag 16 juni 2017 in samenwerking met Toerclub Swolland voor de derde keer de Ambtenarentoertocht.

Ook dit jaar bieden wij weer schitterende en gevarieerde routes voor zowel de lange- als de korte-afstandsfietser en natuurlijk een geweldige ambiance daaromheen. De toertocht is toegankelijk voor alle (semi-) ambtenaren, werknemers van aanverwante organisaties en hun introducees.

De routes van 85, 115 respectievelijk 150 kilometer voeren door de schitterende omgeving van Zwolle, langs de Vecht, over de Sallandse heuvels en door het Vechtdal.

Hanzerondje

Naast de lange routes bieden wij de korte-afstandsfietser dit keer het Hanzerondje Zwolle-Kampen aan. Deze korte route van ca. 45 km voert je via een prachtige route langs de IJssel en naar de stad Kampen. Daar kan desgewenst een bezoek gebracht worden aan de Hanzedagen die daar plaatsvinden.

De editie 2016 was een nog groter succes dan die van 2015. Ongeveer 600 collega’s uit het hele land hebben genoten van een zonovergoten dag, een schitterende route en de gezelligheid. We hopen dit jaar dat succes minstens te evenaren!

Editie 2018

In 2017 treedt Zwolle voor de derde en laatste keer op als organisator van de Ambtenarentoertocht. Daarna dragen wij het stokje over aan een andere gemeente. Dat betekent dat de toertocht vanaf 2018 elders in het land zal plaatsvinden, maar waar dat is houden we nog even geheim.

Foto's van de Ambtenarentoertocht 2016 in Zwolle vindt u nog steeds op: www.facebook.com/ambtenarentoertocht.