Banoe Barzingi

Accountmanager Circulaire Economie

Als aanjager en adviseur houdt Banoe zich bezig met het stimuleren en verwezenlijken van de transitie naar een circulaire economie in Zwolle en de Regio.

Wat houdt jouw functie in?

Als aanjager zit ik het liefst​ zo minimaal ​mogelijk achter mijn bureau! Door op pad te gaan en met ondernemers en organisaties in gesprek te gaan, ben ik op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en ben ik continue opzoek naar innovatieve en creatieve oplossingen die bijdrage aan een circulaire economie. De transitie van een lineaire naar circulaire economie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zetten we, samen, de schouders eronder, en help ik vanuit mijn rol om verschillende partijen met elkaar te verbinden. Om zodoende samenwerkingen te stimuleren, en gezamenlijk tot waardevolle initiatieven / oplossingen te komen.

Het is van uiterste belang dat we bewegen naar een economie waarin we begrijpen hoe waardevol de aarde is, inclusief haar grondstoffen. Samen met de regio is daarom het living lab Regio Zwolle Circulair tot stand gekomen. Binnen de toebehorende werkplaatsen wordt er kennis gedeeld en wordt er met elkaar opgetrokken om de opgaves te benaderen.

Banoe is het eerste aanspreekpunt voor:

  • Circulair ondernemen
  • Circulair leven
  • Opgaves m.b.t. de transitie circulaire economie