Beoordelaar Ontwikkelfonds

Jij beoordeelt subsidieaanvragen van regionale werkgevers, ZZP-ers en inwoners, geeft advies, regelt de administratieve afhandeling en monitort de voortgang van het dossier. Dat doe je vooral via systemen vanachter je bureau (thuis of op kantoor).

Dienstverband / uren per week

Tijdelijk voor een jaar, met intentie tot vast / 32 - 36 uur per week

Werk- en denkniveau

Mbo

Salaris

Maximaal €3.784,- (schaal 7) 

Afdeling

Netwerkbureau Regio Zwolle

Vacaturehouder

Etty de Boer 

Sluitingsdatum

23 juni 2024 

Regio Zwolle

Regio Zwolle is een samenwerkingsorganisatie van 22 gemeenten, 4 provincies, de Economic Board Regio Zwolle, ondernemersorganisaties, werkgeversorganisaties en kennis- en onderwijsinstellingen.
Met een krachtig netwerk zetten we ons in voor de brede welvaart en het welzijn van 800.000 inwoners en 88.000 ondernemers. Onze regio behoort tot de top vijf van sterkste groeiregio's in Nederland. Regio Zwolle vormt één front om slimme oplossingen te bedenken, banen te creëren, woningen te bouwen en innovatiekracht te stimuleren.

Het ontwikkelfonds en 'Groei vooruit'

Regio Zwolle zet de komende jaren krachtig in op 'investeren in ontwikkeling' via een overkoepelende Human Capital agenda. Deze agenda verbindt economie, arbeidsmarkt en onderwijs.

Hoe krijgen we mensen in beweging om een vervolgstap in hun loopbaan te maken? Hoe zorgen we dat werkgevers voldoende geschoolde mensen kunnen aannemen?
Het Ontwikkelfonds is hiervoor een van de belangrijkste instrumenten. Inwoners, werkgevers en ZZP-ers kunnen vanuit dit fonds cofinanciering krijgen voor her-, bij- en omscholing. Jaarlijks behandelen we meer dan 2.500 subsidieaanvragen.

Dit ga je doen

Jij beoordeelt subsidieaanvragen van regionale werkgevers, ZZP-ers en inwoners, geeft advies, regelt de administratieve afhandeling en monitort de voortgang van het dossier. Dat doe je vooral via systemen vanachter je bureau (thuis of op kantoor). Je kunt al snel zelfstandig aan de slag dankzij een intensieve één-op-één training.

Elke aanvraag behandel je zorgvuldig. Je beslissing heeft impact op de toekomst van de aanvrager. Wekelijks heb je een casusoverleg, onder meer met je twee collega beoordelaars en de projectleider. Jij signaleert trends en brengt ideeën in. Het is leuk om elkaar te zien en bij te kletsen. We zijn een hecht team, ook al brengen we veel tijd door achter onze laptop.

Hoe werkt het?

Werkgevers vragen subsidie aan voor scholing van hun medewerkers. Vaak help je hen bij het formuleren van hun aanvraag. Inwoners melden zich voor ondersteuning bij 'Groei Vooruit'. Samen met een scholingsadviseur wordt een subsidieaanvraag opgesteld.

Na indiening check je de volledigheid van de aanvraag en neem je contact op als gegevens ontbreken. Vervolgens dien je de aanvraag in bij het Subsidieloket van gemeente Zwolle, waar de aanvraag wordt getoetst aan de geldende criteria. Zo ja, dan komt de aanvraag bij je terug. Jij gaat deze namelijk beoordelen op doelmatigheid. Hoe gaat deze aanvraag bijdragen aan de doelen die we willen bereiken? Hiervoor heb je een aantal toetsingscriteria voor handen, zoals beleid, verordeningen en nadere regels (omdat er casussen zijn die we niet van tevoren kunnen bedenken).
Als laatste stap in het proces geef je een gedegen en onderbouwd advies over het wel of niet toekennen van de subsidie, waarna het Subsidieloket de afhandeling verzorgt.

Dit ben jij

Je hebt een Mbo werk- en denkniveau en bent een kei in het organiseren van je eigen werk. Wat dat betreft ben je zelfsturend. Je werkt gestructureerd, geconcentreerd, schat goed in wat er op je bord ligt, neemt de juiste acties én verzet bergen werk.

Als je contact hebt met collega's en aanvragers ben je toegankelijk, enthousiast en behulpzaam. Je hebt dan ook uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel op papier als mondeling. Je beoordelingen zijn altijd goed beargumenteerd, waarbij je aansluit bij de taal van de aanvragers.

Dit bieden wij

Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.404,-- (minimum aanloopschaal 6) tot maximaal € 3.784,- (maximum functieschaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en horen graag hoe jij dat ziet. In Zwolle werken we hybride. Er is een budget voor je beschikbaar om je werkplek thuis in te richten. Ook krijg je een laptop en smartphone van 'de zaak'. Je werkt 32 - 36 uur per week en krijgt een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.

Zwolle, #hartstad en organisatie

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken met inwoners, ondernemers en partners in de stad. En dat blijkt te werken, want Zwolle scoort hoog op 'kwaliteit van leven'. Inwoners hebben een groot hart voor de stad, houden van het groen, werken, ondernemen met plezier en voelen zich veilig.

We kijken uit naar een toekomst met meer dan 160.000 inwoners. Het is onze missie om onze brede welvaart te behouden en te versterken. Dit doen we door unieke talenten samen te brengen en onze passie voor de stad en haar inwoners te delen. In Zwolle kun je jezelf ontwikkelen, je interesses en vaardigheden verkennen en de vrijheid ervaren om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We zijn een organisatie, waar we elkaar waarderen, accepteren en respecteren om wie we zijn. Diversiteit verrijkt onze organisatie en zorgt voor een kleurrijk Zwolle, waar iedereen zich thuis voelt.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt weten. Neem contact op met Demi Schrijver, via d.schrijver@zwolle.nl of 06 – 30 98 91 16.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met zondag 23 juni 2024, alleen door middel van de sollicitatieknop. De gesprekken zijn gepland op maandag 1 juli 2024 en woensdag 3 juli 2024. Misschien kun je hier al rekening mee houden in je agenda.

Waarom zou jij voor Zwolle willen werken?

Om ook blij te worden van jouw inzet voor onze mooie stad! Lees de verhalen van onze collega's en de diverse redenen waarom zij blij worden van hun werk voor Zwolle.