Bereikbaarheid Stadskantoor Lübeckplein

Het Stadskantoor aan het Lübeckplein is per trein, bus, auto, fiets en te voet goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Het Stadskantoor grenst aan NS-station/busstation en is daarom uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Als u met de trein of met de bus komt, neemt u dan de zuid-uitgang van de stationstunnel. Het Stadskantoor bevindt zich bij de zuid-uitgang aan uw linkerhand.

Parkeren

Als u met de auto komt, kunt u in diverse parkeergarages terecht, maar let op: op maandag, dinsdag en donderdag is de parkeermogelijkheid vaak beperkt. 

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage onder het Lübeckplein. De ingang van de garage is aan de Hanzelaan. Het adres is Lübeckplein 2. U kunt er 7 dagen per week, 24 uur per dag parkeren.

Ook kunt u parkeren op het parkeerdek van het gebouw Pas de Deux. Ook dit parkeerdek heeft de ingang aan de Hanzelaan.

Iets verder weg, op ongeveer 5 minuten loopafstand, kunt u terecht op het parkeerterrein van het voormalige Hanzebad. Voor alle terreinen geldt betaald parkeren.

Houd bij het plannen van uw reis rekening met een intensief gebruik van de parkeergarages. Reizen per trein of per bus is een goed alternatief; het Stadskantoor bevindt zich nabij het station.

Gehandicaptenparkeerplaats

Voor gehandicapten zijn er plaatsen aan de Hanzelaan. Zijn deze bezet, dan kunt u het beste (tegen betaling) parkeren in de Lübeckgarage aan de Hanzelaan. U komt dan via de lift uit op het Lübeckplein dicht bij de ingang van het Stadskantoor.

Fietsenstalling

Voor het Stadskantoor staan fietsklemmen, waarin u uw fiets kunt stallen.