Gemeenteraad besluit over structurele inzet scanauto parkeerhandhaving

Bekijk de agenda van de gemeenteraad van maandag 25 november. Er vindt een besluitvormingsronde plaats. Onder meer wordt er een besluit genomen over de structurele inzet van een scanauto ten behoeve van de parkeerhandhaving. De scanauto scant het kenteken van de auto en controleert of de geparkeerde auto een zogenaamd parkeerrecht heeft. Op deze manier kan er sneller en intensiever een groter gebied worden gecontroleerd. Door de raad wordt besloten of deze pilot ook in 2020 doorgezet wordt.

Agenda Raadsplein

Besluitvormingsronde

Met onder andere:

> Structurele inzet scanauto parkeerhandhaving;

> Voorbereidingskrediet De Tippe en Breezicht Noord;

> Versnelling ombouw energiezuinige openbare verlichting 2020-2030;

> Verordening ex artikel 212 Gemeentewet.

Bekijk voor meer informatie de volledige agenda en de stukken.

De vergadering begint om 19:30 uur. Deze is tevens live te volgen. Bekijk de live-uitzending.

Invloed uitoefenen

Wilt u iets kwijt aan de gemeenteraad, stuur een mail aan de raadsleden of spreek de raad toe tijdens de vergadering. U kunt inspreken over geagendeerde onderwerpen en onderwerpen die niet op de agenda staan. Meld u van tevoren wel aan bij de raadsgriffie, tel. (038) 498 2181 of raadsgriffie@zwolle.nl, als u de raad wil toespreken. Bekijk de contactgegevens van de raadspleden op www.zwolle.nl/gemeenteraad.

Welkom

Alle Raadspleinen zijn openbaar. U bent van harte welkom om de raadsvergaderingen bij te wonen in de Raadzaal of TaK-zaal op de tweede verdieping van het Stadhuis, Grote Kerkplein 15.

Napraten

Na de vergadering kunt u informeel napraten met raadsleden bij het Trefpunt op de eerste verdieping. Dit is voor iedereen die bij de raadsvergadering aanwezig was.  Wissel gerust nog even van gedachten met elkaar, er staat een drankje voor u klaar!