Gemeenteraad houdt interpellatiedebat over Veiligheid in de stad

Bekijk de agenda van de gemeenteraad van maandag 20 januari. Er vindt een besluitvormingsronde plaats. Naast de besluiten die op de agenda staan, houdt de gemeenteraad een interpellatiedebat over de Veiligheid in de stad. Zwollenaren voelen zich op dit moment aangetast in hun Veiligheidsgevoel naar aanleiding van een aantal ingrijpende incidenten en de gemeenteraad voelt mee in die zorgen. De gemeenteraad wil van de burgemeester horen welke inzet nodig is om de veiligheid op straat te waarborgen.

Agenda Raadsplein

Besluitvormingsronde

Interpellatiedebat Veiligheid in de stad

+

De volgende hamerstukken:

  • Rekenkamerrapport Risicomanagement
  • Opdrachtverstrekking accountantscontrole jaarrekening 2019
  • Vaststellen bestemmingsplan, welstandsnota en ligplaatsenverordening woonboten en walgebruik
  • Bestemmingsplan Buitengebied, Spoolderenkweg 17
  • Nota van Uitgangspunten Meerjaren Prognose Vastgoed (MPV) 2020

Bekijk voor meer informatie de volledige agenda en de stukken

De vergadering begint om 19:30 uur. Deze is tevens live te volgen. Bekijk de live-uitzending.

Invloed uitoefenen

Wilt u iets kwijt aan de gemeenteraad, stuur een mail aan de raadsleden of spreek de raad toe tijdens de vergadering. U kunt inspreken over geagendeerde onderwerpen en onderwerpen die niet op de agenda staan. Meld u van tevoren wel aan bij de raadsgriffie, tel. (038) 498 2181 of raadsgriffie@zwolle.nl (link stuurt een e-mail), als u de raad wil toespreken. Bekijk de contactgegevens van de raadsleden op www.zwolle.nl/gemeenteraad.

Welkom

Alle Raadspleinen zijn openbaar. U bent van harte welkom om de raadsvergaderingen bij te wonen in de Raadzaal of TaK-zaal op de tweede verdieping van het Stadhuis, Grote Kerkplein 15.

Napraten

Na de vergadering kunt u informeel napraten met raadsleden bij het Trefpunt op de eerste verdieping. Dit is voor iedereen die bij de raadsvergadering aanwezig was.  Wissel gerust nog even van gedachten met elkaar, er staat een drankje voor u klaar!