Gemeenteraad vergadert over mobiliteitsvisie en circulair ondernemen

Bekijk de agenda van de gemeenteraad van maandag 18 november.De gemeenteraad gaat in debat over de ambitie die Zwolle heeft om een gastvrije en bereikbare stad te zijn die veilig en toegankelijk is. Ook wil Zwolle een innovatieve en vitale wereldfietsstad worden. Tevens is er een informatieronde over circulair ondernemen in de TaKzaal. Het doel van deze informatieronde is de raad breed te informeren over de wijze waarop de gemeente ondernemers en andere relevante stakeholders denkt te kunnen verleiden een gewenste bijdrage te leveren aan de circulaire economie.

Agenda Raadsplein

Informatie- en debatronde

De vergadering begint om 19:30 uur. Deze is tevens live te volgen.

Raadzaal

> Mobiliteitsvisie: 'Mobiliteit brengt Zwolle verder'.

Bekijk voor meer informatie de agenda en de stukken.

TAK-zaal

> Ontwikkelingen circulair ondernemen.

Bekijk voor meer informatie de agenda en de stukken.

Bekijk de live-uitzending.

Invloed uitoefenen

Wilt u iets kwijt aan de gemeenteraad, stuur een mail aan de raadsleden of spreek de raad toe tijdens de vergadering. U kunt inspreken over geagendeerde onderwerpen en onderwerpen die niet op de agenda staan. Meld u van tevoren wel aan bij de raadsgriffie, tel. (038) 498 2181 of raadsgriffie@zwolle.nl, als u de raad wilt toespreken.  Bekijk de contactgegevens van de raadsleden op www.zwolle.nl/gemeenteraad.

Welkom

Alle Raadspleinen zijn openbaar. U bent van harte welkom om de raadsvergaderingen bij te wonen in de Raadzaal en of TAK-zaal op de tweede verdieping van het stadhuis, Grote Kerkplein 15.