Daarom werken voor Zwolle

Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 126.000 inwoners. Die geloven dat het leven beter wordt als je samenwerkt en samen optrekt, vaak over grenzen heen. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaarheid is Zwolle een knooppunt en centrale speler in de regio. Zwolle groeit en bloeit, net als de regio.

Investeren

Groei die we benutten om de kwaliteit van de stad te vergroten; we maken een sprong in stedelijkheid met behoud van de bijzondere eigenschappen van Zwolle. Werken aan het Zwolle van morgen betekent investeren in het Zwolle van nu.

Samen

En dat investeren doen we niet alleen, maar samen met inwoners, bedrijven, en organisaties. Daarin zoeken we actief de samenwerking op. We kijken waar de energie en dynamiek zit in de stad en sluiten daarbij aan. We dagen partijen uit  samen  met ons te investeren in deze bijzondere stad. Want de stad staat centraal in alles wat we doen, hoe ons dagelijks werk er ook uit ziet.

Meerwaarde

Voor die prachtige stad zetten ruim 900 collega’s zich dagelijks in. Collega’s die meerwaarde willen genereren, het beter doen en mensen blij maken. We zijn vernieuwend, zien kansen, trotseren brandjes en bestendigen. We bouwen, vertrouwen, durven risico’s te nemen en fouten te maken. We ontmoeten, luisteren, begrijpen, bekennen kleur en hakken knopen door. Samen met de stad, want de stad is onze werkvloer.

Eigentijds

Werken voor Zwolle betekent werken voor een eigentijdse organisatie die – net als de samenleving - blijvend in ontwikkeling is. Gemeente Zwolle is onderweg naar een flexibele, omgevingsbewuste en toekomstbestendige netwerkorganisatie die integraal werkt aan de opgaven in de stad. Dus werken we opgavegericht, zijn we professioneel partner, vernieuwend, gastvrij en maken we het mogelijk.

Ruimte

We vragen wat van onze medewerkers, maar stellen daar ook wat tegenover. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. We bieden je ruimte om positief tegendraads en soms wat rebels te zijn. We dagen je uit om je talenten optimaal in te zetten. En stimuleren je om je blijvend te ontwikkelen. Want investeren in jou, betekent ook investeren in Zwolle. Daar horen passende arbeidsvoorwaarden bij. Zoals een marktconform salaris, flexwerken, een gevarieerd opleidingsprogramma en een goed pensioen. 

Hart

Zwolle ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en jouw kennis kunnen daarbij we goed gebruiken. Wij zijn een ambitieuze werkgever die werkt voor de stad en haar bewoners, ondernemers en bezoekers. Met trots, en vooral met een hart. Ben je net zo ambitieus? Kom voor Zwolle werken. Goed voor Zwolle. Goed voor jou. Zó doen we dat in Zwolle!