Dit zijn wij

Zwolle: een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 128.000 inwoners, die geloven dat het leven beter wordt als je samenwerkt en samen optrekt, vaak over grenzen heen. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle een diverse stad, opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaarheid is Zwolle een knooppunt en centrale speler in de regio.

Groeien

Zwolle groeit en bloeit, net als de regio. Groei die we benutten om de kwaliteit van de stad te vergroten. We maken een sprong in stedelijkheid met behoud van de knusse en historische eigenschappen van Zwolle.

Investeren

Werken aan het Zwolle van morgen betekent investeren in het Zwolle van nu. En dat investeren doen we niet alleen, maar samen met inwoners, bedrijven, en organisaties. Daarin zoeken we actief de samenwerking op. We kijken waar de energie en dynamiek zit in de stad en sluiten daarbij aan. We dagen partijen uit samen met ons te investeren in onze stad. Want de stad staat centraal in alles wat we doen. Hoe ons dagelijks werk er ook uit ziet.

Meerwaarde

Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor onze prachtige stad. Collega’s die meerwaarde willen opleveren, het beter willen doen en mensen blij willen maken. We zijn vernieuwend, zien kansen, trotseren brandjes en bestendigen. We bouwen, vertrouwen, durven risico’s te nemen en fouten te maken. We ontmoeten, luisteren, begrijpen, bekennen kleur en hakken knopen door. Samen met de stad, want de stad is onze werkvloer.

Eigentijds

Werken voor Zwolle betekent werken voor een eigentijdse organisatie die – net als de samenleving - blijvend in ontwikkeling is. Gemeente Zwolle is onderweg naar een flexibele, omgevingsbewuste en toekomstbestendige netwerkorganisatie die integraal werkt aan de opgaven in de stad. Daarom werken we opgavegericht, zijn we een professioneel partner, werken we vernieuwend, zijn we gastvrij en maken we het mogelijk.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

We vragen wat van onze medewerkers, maar stellen daar ook wat tegenover. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. We bieden je ruimte om positief tegendraads en soms wat rebels te zijn. We dagen je uit om je talenten optimaal in te zetten. En stimuleren je om je blijvend te ontwikkelen. Want investeren in jou betekent ook investeren in Zwolle. Daar horen passende arbeidsvoorwaarden bij, zoals een marktconform salaris, flexwerken, een gevarieerd opleidingsprogramma en een goed pensioen. 

JONG Zwolle

JONG Zwolle is er voor de jonge ambtenaar. Zij behartigen jouw belangen en hebben korte lijnen met het management en HR. Ze gaan voor ontwikkeling en groei, voor jou én de organisatie. Daarom organiseren zij evenementen gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar ook voor gezelligheid en verbinding met collega’s en de stad moet je bij JONG Zwolle zijn.

Hart

Zwolle ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en  kennis kunnen we daarbij  goed gebruiken. Wij zijn een ambitieuze werkgever die werkt voor de stad en haar bewoners, ondernemers en bezoekers. Met trots, en vooral met een hart. Ben je net zo ambitieus? Kom voor Zwolle werken. Goed voor Zwolle. Goed voor jou. Zó doen we dat in Zwolle!