Het team van Blik

Het team van Blik bestaat uit loopbaanadviseurs Eva Fledderus, Rijk van Ark, Peter Heuver, Netty Deelen en ondersteuner Antje Petter.

De loopbaanadviseurs hebben allemaal verschillende achtergronden en opleidingen. Zelf zijn ze ook continu in ontwikkeling. Alle vier de adviseurs zijn aangesloten bij een beroepsvereniging (Noloc of Nobco). Als je je laat begeleiden of adviseren door Blik, ben je verzekerd van professionaliteit.

Eva Fledderus

Eva Fledderus-Berends

Eva is een betrokken en breed opgeleide loopbaanadviseur. Bij Eva voel je je snel op je gemak. Ze is goed in het creëren van bewustwording, inzicht en overzicht.

Rijk van Ark

Rijk van Ark

Rijk is energiek en resultaatgericht. Een netwerker pur-sang. Rijk is naast loopbaanadviseur ook vitaliteitscoach.

Peter Heuver

Peter Heuver

Peter is een mensen-mens. Een fijn persoon die belangstellend is, zoekt naar verklaringen en goed kan doorvragen. Peter staat bekend om zijn doelgerichte aanpak in loopbaanvraagstukken.

Netty Deelen

Netty Deelen

Oplossingsgericht, een verbinder en creatief. Dit zijn woorden die passen bij Netty. Netty is een goede luisteraar. Ze geeft je ideeën en (zelf)vertrouwen om te komen tot een volgende stap in je loopbaan.

Antje Petter

Antje Petter

Antje is als administratieve ondersteuner onmisbaar in het team van Blik. Ze ontzorgt de loopbaanadviseurs. Zo zorgt ze bijvoorbeeld voor het op tijd beantwoorden van de e-mails, maakt ze de wekelijkse agenda voor het werkoverleg, verstuurt ze de offertes en zorgt ze voor de registratie van de loopbaantrajecten en teamanalyses.

Blik werkt samen met een aantal coaches en trainers, die vanuit dezelfde overtuigingen en methodieken werken.

Hieronder stellen wij Margot Brouwer en Eva Visser aan je voor. Deze coaches kun je tegenkomen bij TMA-gesprekken of bij (verkorte) loopbaantrajecten.

Margot Brouwer

Loopbaancoach Margot Brouwer

Margot heeft een ruime kennis van functies, organisaties en opleidingen. Zij heeft een oprechte belangstelling voor mensen, stelt scherpe vragen en zorgt daarbij voor een plezierige gesprekssfeer. "Loopbaanvragen zijn complexe puzzels. Het is slim om professionele begeleiding in te schakelen zodat je goede, haalbare keuzes maakt."

Eva Visser

Eva Visser

‘Stilstaan bij wat je talenten zijn, hoe je deze kunt inzetten en wat je belangrijk vindt in een werk(omgeving). Van daaruit weer vooruit, resulterend in meer plezier en energie. Dat is waar ik mij met veel plezier voor inzet’.

Karin Derksen

Karin Derksen

Een baan die voldoening geeft, die je past als een jas. Werkplezier, dat is wat een baan je idealiter brengt. Je kunt op een punt komen waarop je dat gevoel een beetje kwijt bent en je je afvraagt: doe ik eigenlijk nog wel wat me past en waar ik blij van word? Ik zet me graag in om mensen die plezier missen in hun werk of niet scherp krijgen wat ze nou eigenlijk graag willen, te helpen ontdekken hoe ze daar zelf verandering in kunnen brengen. Samen werken we aan de hand van jouw loopbaanvraag toe naar een concreet plan waarmee jij gericht en weloverwogen stappen kunt zetten naar (her)nieuw(d) werkplezier. Want wanneer je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

Blik centrum voor loopbaan & talent bevindt zich in het Stadhuis van Zwolle:

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle 

Stuur voor contact met Blik een mail naar: blik@zwolle.nl

© 2024 Blik