Voor leidinggevenden

De dienstverlening die Blik biedt, is heel divers, breed en laagdrempelig en in de loop van de jaren uitgebreid. Je kunt bij Blik terecht met allerlei grote en kleine vragen, variërend van gewoon eens sparren tot de vraag om begeleiding in een loopbaantraject.

En het inzetten van de TMA-teamanalyse omdat je merkt dat in een team de medewerkers onvoldoende samenwerken en/of elkaar (professioneel gezien) beter kunnen leren kennen.

Wij denken graag mee in onderzoeksrichtingen en in verdere begeleiding van de medewerker als deze bijvoorbeeld niet lekker in zijn werk zit, graag in beeld wil brengen wat zijn/haar talenten zijn en/of een ontwikkelvraagstuk heeft. Soms zijn enkele gesprekken met ons (bijvoorbeeld met inzet van de TMA en andere instrumenten) voldoende.

Het kan ook zijn dat het wenselijker is om een volledig loopbaantraject aan te bieden. Voor meer informatie over hoe wij werken en wat wij doen in een loopbaantraject, kun je klikken op deze link.

Ook kun je Blik inzetten bij vraagstukken rondom re-integratie en een eventuele vaststellingsovereenkomst. Dit eerste gebeurt uiteraard via jou in afstemming met de bedrijfsarts en eventueel bedrijfsmaatschappelijk werker en onze collega HR-adviseur. Als je vroegtijdig bij ons aan klopt, kunnen we samen vaak voorkómen dat medewerkers daadwerkelijk uitvallen.

Verder bieden wij ook trainingen aan, cv- en LinkedIn-checks en de mogelijkheid om te oefenen met het voeren van een sollicitatiegesprek.   

Contact

Mis je iets in ons aanbod, staat jouw antwoord op een vraag hier niet bij, of heb je behoefte om een-op-een verder met ons te overleggen? Neem dan contact met ons op via 038 - 498 2348 of via blik@zwolle.nl

Blik centrum voor loopbaan & talent bevindt zich in het Stadhuis van Zwolle:

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle 

Stuur voor contact met Blik een mail naar: blik@zwolle.nl

© 2024 Blik