Collega laat wilde dieren uit in de stad.

CV iconBOA coördinator/senior BOA

Je coördineert de uitvoering van taken voor de BOA’s en toezichthouders van het team Toezicht Openbare Orde. Ben je goed met mensen en cijfers? En heb je een goed beeld van het vak? Dan is deze baan een mooie stap om als vraagbaak en coach je invloed uit te oefenen.

Dienstverband / uren per week

1 jaar met intentie vast dienstverband / 36 uur per week

Werk- en denkniveau

MBO

Salaris

Maximaal € 4.208,- (schaal 9)

Afdeling

Fysieke Leefomgeving

Vacaturehouder

Willy Visser/Tom van der Lugt

Sluitingsdatum

28 maart 2023

De afdeling

De afdeling Fysieke Leefomgeving bestaat uit verschillende teams die intensief met elkaar samenwerken voor een veilige en leefbare omgeving. Het Toezicht Openbare Ruimte (TOR) is de  laatste jaren al intensief doorontwikkeld. In de komende jaren zullen het werkveld en de werkwijze verder worden ontwikkeld.

Dit doe jij

Samen met je collega coördinator/senior BOA coördineer je de uitvoering van taken voor de BOA’s en toezichthouders van het team. Van APV-, Alcohol- en parkeercontroles tot toezicht op waterrecreatie en natuurgebieden. Elke dag zorg je voor een heldere briefing en leg je de werkzaamheden kort en bondig uit, zowel mondeling als op papier. Aan het eind van de week zet je resultaten, problemen en verbeterpunten op een rij. Deze bespreek je met je collega’s.

Coachende rol

Naast coördinerende en begeleidende taken besteed je een deel van je tijd aan het BOA-werk op straat. Je houdt voeling met de stad en het werkveld. Daardoor kun je collega’s op een natuurlijke manier coachen.

Inzet mens en middelen

Je bent niet alleen goed met mensen, maar ook met cijfers. Bovendien heb je een goed beeld van het vak. Je weet dat we niet alles tegelijkertijd kunnen oppakken. We zullen afwegingen moeten maken en prioriteiten moeten stellen. Je kijkt scherp naar de inzet van mensen en middelen. En naar een manier om nog effectiever, efficiënter en planmatiger te werken. Over dit soort zaken voer je het gesprek met je teammanager.

Integraal kijken

Met je collega coördinator/senior BOA ben je twee handen op één buik. Samen sparren jullie onder meer over de ontwikkeling van het integrale werkveld Toezicht Openbare Ruimte. Wat vinden we met elkaar belangrijk en hoe kunnen we dat in de praktijk uitvoeren? In overleg met betrokkenen binnen en buiten de gemeente voeren we overleg over de uitvoering en het uitbreiden van taken en nieuwe werkwijzen. Ook daarin krijg je nadrukkelijk een rol.

Dit is uiteraard geen negen tot vijf-baan. Je werktijden zijn variabel en worden gedeeltelijk ingeroosterd. Maar dat ben je gewend. Wij voeren ons werk vrijwel altijd in uniform uit.

Dit ben jij

Je hebt een Mbo werk- en denkniveau, een BOA-certificaat, ervaring in toezicht en handhaving in de openbare ruimte en een gedegen kennis van strafrecht en bestuursrechtelijke handhaving.

Een Alcoholwetopleiding, een Biker opleiding en RTGB 3 zijn absoluut een pre. Zo niet, dan wil je deze opleidingen bij Zwolle binnen een jaar afronden. Je gaat veel op pad, dus je hebt ook een rijbewijs B en het liefst BE nodig. Om je rapportages te maken, is een redelijke kennis van Excel gewenst.

Vanuit een interne drive ben je een verbinder. Je weet partijen samen te brengen en communiceert op een prettige manier op verschillende niveaus. Collega’s zien in jou een rolmodel. Je hebt een bak aan kennis en ervaring en oog voor ieders kwaliteiten. Bovendien ben je fit, sportief en energiek.

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 4.208,- (maximum schaal 9) bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% individueel keuzebudget waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Wij investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet. In Zwolle werken we hybride. We hebben een budget voor je beschikbaar om je werkplek thuis in te richten. Ook krijg je een laptop en telefoon van de ‘zaak’.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt weten. Neem contact op met Tom van der Lugt, teamleider TOR, t.van.der.lugt@zwolle.nl 038-49 82 715.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met dinsdag 28 maart a.s., alleen via de sollicitatieknop. De gesprekken zijn gepland op dinsdagmiddag 4 april a.s. Misschien kun je hier al rekening mee houden in je agenda.

Zwolle, de stad en de organisatie

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s. We zorgen voor elkaar en zijn er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe.

We maken een schaalsprong naar 160.000 inwoners, waarbij we de kwaliteit van leven en brede welvaart voor alle Zwollenaren op het huidige, hoge peil willen houden.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Als je voor Zwolle werkt, word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je blijvend te ontwikkelen. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. En de ruimte om positief tegendraads en soms wat rebels te zijn. Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we in Zwolle voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad. 

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 09.00 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38
Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle