Start verkoop 10 kavels Weideburen

De gemeente Zwolle verkoopt tien kavels voor onder architectuur gebouwde geschakelde woningen in de Zwolse wijk Stadshagen. De woningen in de nieuwe buurt De Tippe krijgen allemaal een eigen unieke gevel en worden een echt blikvanger. De tien kavels variëren in grootte van 191 tot 236 m2. De prijzen liggen tussen de 140.000 en 175.000 euro kosten koper incl. btw.

Buurschap voor de toekomst
De Tippe is één van de nieuwe buurten van Stadshagen en ligt aan de rand van Zwolle, tussen het weidse IJssellandschap en de bestaande buurten van Stadshagen en Westenholte. Het is een buurschap voor de toekomst. Een duurzame, klimaatbestendige en energiezuinige buurt voor alle leeftijden. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u nooit meer weg wilt. Spelen, opleiding, werken, vrije tijd en zorg: u vindt het in de Tippe. In totaal komen er ongeveer 1300 woningen: van kleine appartementen tot grote gezinswoningen en alles er tussen in. De buurt is goed bereikbaar en u woont er vlakbij de voorzieningen van Stadshagen en het centrum van Zwolle. De Tippe heeft het veilige en knusse gevoel van een dorp, met veel ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook zit de buurt vol met  natuur én met groene, duurzame toepassingen

Bijzondere architectuur
Op de tien kavels die te koop staan gaat u samen met een architect een geschakelde woning ontwerpen naar uw eigen woonwensen. Het is de bedoeling dat elke woning een eigen, unieke gevel krijgt. Zo kunt u een woning ontwerpen die zowel van binnen als van buiten helemaal bij u past. U kunt de gevel van uw nieuwe woning laten inspringen met een loggia, dakterras of terugliggende ingang of u kunt kiezen voor een uitstekende gevel, met bijvoorbeeld een erker, bloemkozijn of uitbouw. Het kan allemaal! Ook de kleuren en materialen bepaalt u grotendeels zelf. Dat geeft een bijzondere en gevarieerde uitstraling.

Aan de slag met een architect
U kunt uw woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor u en bijvoorbeeld uw opgroeiende kinderen of uw hobby’s. U kiest zelf een architect die samen met u aan de slag gaat. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past! En in afstemming met de buren zorgt u voor een prachtig architectonisch hoogstandje.

Interesse?
Op woensdagavond 12 oktober om 19.30 uur is een digitale informatiebijeenkomst over de kavels. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over de kavels en het proces rondom verkoop. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl. Op maandag 10 oktober ontvangt u dan van ons een Teamslink om de bijeenkomst digitaal bij te kunnen wonen. 

Inschrijven kan tot en met dinsdag 25 oktober, 16.00 uur. U kunt uw ingevuld inschrijfformulier met kopie legitimatie mailen naar vangrafhorst@hetnotarieel.nl. De loting vindt plaats op woensdag 26 oktober om 15.00 uur. Naderhand wordt iedereen op de hoogte gebracht over de uitslag van de loting. De verwerking van de gegevens kost tijd. Wij streven ernaar u vóór het weekend over de uitslag van de loting te informeren. 

Contact
Heeft u vragen over de kavels in de Tippe? Neem dan contact op met team kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle. Dit kan via telefoonnummer (038) 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl.