Energiescans tijdelijk met korting beschikbaar

Energiescans tijdelijk met korting beschikbaar

Dat Zwollenaren warm lopen voor hernieuwbare energie is wel duidelijk. Het gemeentelijk Energieloket Verbeter en Bespaar gaf vanaf deze week 50 energiescans weg voor huiseigenaren die advies willen over mogelijkheden om energieneutraal te wonen. De 50 scans zijn binnen 24 uur aangevraagd en vergeven.

"Zwolle wil in 2025 25% van alle energie duurzaam opwekken. Hierbij is de inzet van alle Zwollenaren nodig om zelf energie op te wekken maar ook om bewust om te gaan met energie. Het is geweldig om te zien dat Zwolle zo enthousiast is en zelf aan de slag wil gaan om energieneutraler te wonen!” reageert wethouder Michiel van Willigen tevreden.

Door het grote succes van de weggeef-actie is besloten om de energiescans ter waarde van € 60,- nu tijdelijk voor € 25,- aan te bieden tot het eind van het jaar. Profiteer van deze korting en vraag de energiescan snel aan!

Energiescan

Wil jij een tochtvrij en warm huis dat geen of lage energiekosten heeft, maar heb je géén idee waar je moet beginnen? Een prima vertrekpunt is de energiescan: een volledig rapport dat klip en klaar in beeld brengt welke maatregelen je kunt nemen om het comfort van je eigen huis te verbeteren en de energierekening te verlagen.

Wat houdt deze advisering in?

De energiecoach kijkt samen met jou wat er in je huis verbeterd kan worden. De energiecoach geeft advies, informatie en tips over energie besparen, isoleren en het opwekken van energie. Na de scan heb je een heel goed beeld van hoeveel je kunt besparen. Jouw keuzes, hoe klein ook, kunnen een groot verschil maken. Kortom; start nu en maak Zwolle een stukje energieneutraler!

Voor wie de scan wil bestellen: www.energiekzwolle.nl