Vergunde evenementen in Zwolle

Dit is een overzicht van de verleende evenementenvergunningen.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de afdeling Fysieke Leefomgeving, sectie Vergunningen via telefoonnummer 14038 of via het contactformulier. Via dit contactformulier kunt u ook informatie opvragen over ingediende aanvragen.

Speciaalbierfestival 2019


Cafe de Gezelligheid, Het Vliegende Paard en Stanislaus Brewskovitch organiseren wederom het Speciaalbierfestival Zwolle, de 2019 editie! Met hetzelfde recept als voorgaande jaren: lekkere speciaalbieren, de prachtige ambiance van de de Grote Kerk in Zwolle en goed eten. Het festival vindt plaatst op zaterdag 28 september van 14:00  tot 23:00

 

 

28sep

Circus in de zorg (besloten)

Sijm Circus & Events organiseert jaarlijks, in samenwerking met Circus in de Zorg en verschillende Nederlandse Fondsen de productie Circus Alexander. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Het programma dat aangeboden wordt is een bijzondere mix van circus, theater en muziek.

In de periode van maart tot en met oktober bezoekt Circus Alexander honderdtwintig instellingen door het hele land. Natuurlijk zijn de tenten rolstoel vriendelijk en is de voorstelling speciaal op maat gemaakt voor senioren en gehandicapten. Het doel is om deze mensen de sfeer van het circus opnieuw te laten beleven.

 

07okt