Zwols Burgerpanel

Omdat de mening van Zwollenaren belangrijk is bij het nemen van goede besluiten, hebben we in 2006 het Zwols Burgerpanel opgericht, met nu al meer dan 12.000 leden!

Ieder lid van het Zwols Burgerpanel krijgt ongeveer 3x per jaar een e-mail van de gemeente Zwolle met een link naar een online vragenlijst over een Zwols onderwerp. De antwoorden blijven anoniem. We doen meerdere panelonderzoeken per jaar, maar we benaderen niet telkens iedereen voor een onderzoek. Sommige onderwerpen zijn alleen van toepassing op een bepaalde wijk of op een bepaalde leeftijdsgroep, zoals jongeren.

Lid worden

Alle Zwollenaren kunnen lid worden van het Zwols Burgerpanel. Ook meerdere personen per huishouden. Via de link hieronder kunt u zich aanmelden als internetpanellid. Heeft u geen computer, internet of een e-mailadres, dan kunt u schriftelijk panellid worden. U krijgt de vragenlijsten dan op papier thuis gestuurd met een antwoordenvelop.
Voor meer informatie over het Zwols Burgerpanel, of om schriftelijk panellid te worden kunt u contact opnemen met de adeling Informatievoorziening van de gemeente Zwolle, via telefoonnummer (038) 498 20 40 of e-mailadres burgerpanel@zwolle.nl.