Informatieadviseur (Geo-Gis)

Dienstverband 36 uur per week
Werk-/denkniveau HBO/WO
Afdeling Informatievoorziening
Vacaturehouder Jeroen Danse, sectiehoofd Advies & Realisatie, 06-50167027
Salaris Maximaal € 4.735,-
Sluitingstermijn 24 maart 2020

 

Dit zijn wij

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 128.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s.

Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze vernieuwende manier van samenwerken. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Een stad in een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. Een stad waar iedereen meedoet en iedereen ertoe doet. Zó doen we dat in Zwolle.

De afdeling

De 80 professionals van de afdeling Informatievoorziening voorzien de organisatie van informatieproducten en systemen die data kunnen creëren of ontsluiten. Zij zijn ook leading bij het ontwerp en de realisatie van processen/systemen, projecten en programma’s op het gebied van digitale dienstverlening en informatie. De afdeling is verdeeld in de secties Strategie & Beleid, Beheer & Continuïteit en Advies & Realisatie.

Dit ga je doen

Je werkt binnen een klein, maar fijn topteam van GIS-collega’s dat zelf prioriteiten stelt en planningen maakt. Jullie brengen elkaar verder en hebben dezelfde hoge kwaliteitsstandaard. Samen met je gedreven collega’ ondersteun je de hele organisatie met advies en de realisatie van informatieproducten, zoals data en kaarten.

Je hebt dus contact met collega’s van alle afdelingen. Om de informatievraag helder te krijgen, ga je uitvoerig met hen in gesprek. Daarna ga je aan de slag en ben je verantwoordelijk voor het hele proces. Van ontwerpfase tot aan het kant-en-klare informatieproduct dat je met trots presenteert.

Je collega-gebruikers zijn blij, omdat het product hun verwachtingen overtreft en ze hiermee hun werk beter kunnen doen. Bovendien heb je volgens planning en begroting opgeleverd.

Innovatief

Jij gaat ook aan producten werken voor het innovatieve Geo-informatieportaal in een HUB omgeving.  Uniek is onze natte voeten-kaart, waarmee inwoners online, via foto, video of tekst, aangeven op welke plek ze wateroverlast ervaren. Een product dat inhaakt op onze grote klimaatopgaven.

Handig voor uitvoeringspartners is de kaart, waar het kappen en (her)planten van bomen op wordt aangegeven. Inwoners kunnen checken of er in een wijk kapvergunningen nodig zijn. Woninginzicht geeft informatie over de huizenmarkt en migratie in Zwolle. Op dit moment brengen wij bijvoorbeeld de  processierups in beeld, waardoor we bestrijding kunnen prioriteren. Dit zijn uiteraard maar een paar voorbeelden van onze huidige activiteiten. Jij wordt ook betrokken bij toekomstige uitdagingen, zoals de  digitale tweeling, een digitale kopie van een individueel object of systeem, en de toepassing van 3D-informatie.

Dit ben jij

Je hebt een flinke hands-on ervaring met het ArcGIS-platform (Online, Desktop, Server). Ook weet je het nodige van FME voor databewerking en over actuele communicatie- en presentatietechnieken.

Je vindt het fijn om collega’s bij hun werk te ondersteunen met de juiste informatieproducten. Het heeft soms wat voeten in de aarde om te ontdekken wat de échte behoefte is. Daarvoor durf je te vragen en door te vragen. Wat wil je precies bereiken? Wat verwacht je van vorm en inhoud? Waaraan is op de korte en lange termijn behoefte? Al pratende krijg je goed inzicht in de werkzaamheden en stel je vaak verrassende, creatieve mogelijkheden voor. Dat maakt je dé gesprekspartner waar we in Zwolle van houden.

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 4.735,- (maximum functieschaal 10A) bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt. Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Danse, sectiehoofd Advies & Realisatie, 06-50167027, j.danse@zwolle.nl.

Solliciteren kun je alleen via onderstaande sollicitatiebutton.

solliciteer direct