Junior Onderzoeker

Dienstverband 30-36 uur
Werk-/denkniveau

(Haast) afgeronde PhD, veel SPSS ervaring, start per 1 mei as

Afdeling Informatievoorziening
Vacaturehouder Jeroen Danse, sectiehoofd Advies & Realisatie, 06-50167027
Salaris

startsalaris van € 3.050,- bruto per maand bij een volledige werkweek

Sluitingsdatum 24 maart 2020

Dit zijn wij

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 128.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s.

Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze vernieuwende manier van samenwerken. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Een stad in een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. Een stad waar iedereen meedoet en iedereen ertoe doet. Zó doen we dat in Zwolle.

De afdeling

De 80 professionals van de afdeling Informatievoorziening voorzien de organisatie van informatieproducten en systemen die data kunnen creëren of ontsluiten. Zij zijn ook leading bij het ontwerp en de realisatie van processen/systemen, projecten en programma’s op het gebied van digitale dienstverlening en informatie. De afdeling is verdeeld in de secties Strategie & Beleid, Beheer & Continuïteit en Advies & Realisatie.

Dit ga je doen

Jij kiest voor Zwolle, omdat je je kwaliteiten wilt inzetten voor maatschappelijke issues. Veiligheid, armoede en sociale cohesie bijvoorbeeld. Met jouw analyses breng je vraagstukken in verschillende wijken in beeld. Dit Buurt-voor-Buurt onderzoek helpt beleidsmedewerkers, managers en bestuurders aan informatie en analyses om de juiste dingen voor onze stad te doen.

Je doet kwalitatief en kwantitatief onderzoek en gebruikt bronnen die via verschillende kanalen binnenkomen (digitaal en analoog). Samen met andere onderzoekers en data scientists ontwikkel je visuele monitoren, zodat mensen met één blik de essentie uit je onderzoek halen.

Bij Zwolle krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, samen te werken met bevlogen collega’s en een waardevolle bijdrage te leveren aan de stad.

Dit ben jij

Je hebt een (haast) afgeronde PhD, veel SPSS ervaring en kunt per 1 mei starten. Ervaring met kwantitatieve onderzoek-analyses is een must. Het opzetten van monitor en/of beleidsgerichte analyses een pre.

Je bent nieuwsgierig, wilt alles van een onderwerp weten, luistert goed en vraagt net zolang door, totdat je de hamvraag helder hebt. Die vertaal je in een onderzoeksopzet. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en schrijft lekker leesbaar materiaal.

Dit bieden wij

Naast een fantastische leeromgeving en maatschappelijk relevante werkzaamheden bieden wij een startsalaris van € 3.050,- bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt. Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Danse, sectiehoofd Advies & Realisatie, 06-50167027.

Sollicteren kun je alleen via onderstaande button.

solliciteer direct