Start verkoop kavel Frankhuis

Altijd al aan het water willen wonen? De gemeente is gestart met de verkoop van een kavel direct gelegen aan het Zwarte Water in Frankhuis (Stadshagen). De ruime kavel van 1031 m² ligt op een unieke locatie: buitendijks, direct aan de rivier. Je woont er rustig en vrij en toch dichtbij de stad. De kavelprijs is € 650.000 k.k. incl. BTW.

Maandag 10 mei is er om 19.30 uur een digitale informatiebijeenkomst. U ontvangt t.z.t. een email met een link om deel te kunnen nemen.

Inschrijven kan tot dinsdag 18 mei 16.00 uur. U kunt uw ingevuld inschrijfformulier mailen naar vangrafhorst@hetnotarieel.nl

De loting vindt plaats door de notaris op woensdag 19 mei om 16.00 uur. Vanwege corona is het niet mogelijk om bij de loting aanwezig te zijn. Naderhand wordt iedereen op de hoogte gebracht over de uitslag van de loting. Wij nemen telefonisch contact op met diegene die is ingeloot voor de kavel. De overige deelnemers informeren wij per e-mail over de uitslag. De verwerking van de gegevens kost tijd. Wij streven ernaar u vóór het pinksterweekend te informeren.

Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met team kopersbegeleiding op (038) 498 22 00 of via email ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl