Breecamp-Broeklanden kavel 76, onder optie

Oppervlakte 988 m², prijs € 430.675,30 k.k. incl. BTW

 

Soort bouwgrond Bouwgrond
Perceeloppervlakte 988 m²
Aanvaarding In overleg
Status onder optie
Prijs € 430.675,30 k.k. incl. BTW

 

Uw eigen droomhuis bouwen op een eiland

De eilanden liggen aan de noordzijde van Breecamp. Ze grenzen direct aan het water en liggen pal aan attractieve recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel. De eilanden zijn via een brug vanaf de Jac. P. Thijsselaan bereikbaar.

De eilanden vormen de overgang naar het open landschap van de polder Mastenbroek, één van de oudste polders van ons land. Wandelend of fietsend over de geluidswal geniet u van vergezichten over de weidse polder.

Het karakter van de vier eilanden, eigenlijk elk een buurtschap op zich, verschilt onderling door accentverschillen in de spelregels voor het bouwen van de woningen. Nu zijn er twee royale kavels te koop op het meest westelijk gelegen eiland.

Royale kavel aan het water

Het meest westelijk gelegen eiland, aan de rand van de polder, bestaat uit tien mooie, royale kavels. Op dit moment biedt de gemeente kavel 76 te koop aan. Het is een zeer ruime kavel die grenst aan het water. Daarop bouwt u uw droomhuis naar uw eigen woonwensen.

Natuurlijk zijn er regels waar u rekening mee moet houden, om het karakter van het eiland te waarborgen, maar u heeft een grote vrijheid om uw ruime huis vorm te geven zoals u dat wenst.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor deze kavel? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Kopersbegeleiding, telefoonnummer (038) 498 2200, email ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl