Kavels Breezicht

De gemeente Zwolle verkoopt 28 royale kavels in de Zwolse wijk Stadshagen. Er kunnen vrijstaande woningen of twee-onder-een-kap woningen worden gebouwd. De 28 kavels variëren in grootte van 452 tot 1005 m2. De prijzen liggen tussen de 257.500 en 534.000 euro kosten koper inclusief btw.

Dát is Breezicht: Kragge 

De buurt Breezicht is de jongste aanwinst van de Zwolse wijk Stadshagen en biedt een eigen kijk op wonen. U woont er ruimtelijk in een natuur-en waterrijke omgeving. Om u heen ziet u de Milligerplas, de polder, duinlandschap, kronkelende beken en riet. In Breezicht ervaart u in alle opzichten ruimte: om te wonen, voor uw kinderen om te spelen, voor de natuur en ruimte voor het overtollige regenwater. Tegelijkertijd is het levendige centrum van Stadshagen en de reuring van de binnenstad van Zwolle op fietsafstand. Het beste van twee werelden. 

In het buurtschap Kragge liggen de woningen verscholen in het rustige natuurlandschap ten noorden van de Milligerplas. De kavels voor vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen bieden ruimte voor uw eigen (t)huis! 

Richtlijnen voor sfeer en uitstraling 

In Kragge ligt uw kavel verscholen in een waterrijk gebied met veel riet en natuurlijke oevers. De tuinen en de woningen voegen zich naar deze natuurlijke ligging en de beschutting van het landschap. Om deze atmosfeer en uitstraling volledig tot hun recht te laten komen, heeft de gemeente richtlijnen opgesteld voor de inrichting van uw kavel en architectonische vormgeving van uw woning. Zo maken we sámen het karakter van Kragge. In het bijlageboek leest u meer over die richtlijnen. 

Aan de slag met een architect

U kunt uw woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor u en bijvoorbeeld uw opgroeiende kinderen of uw hobby’s. U kiest zelf een architect die samen met u aan de slag gaat. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past! 

Let op! het inschrijfproces en lotingsproces voor twee-onder-een-kapkavels en vrijstaande kavels vindt apart van elkaar plaats.

Twee-onder-een-kapkavels

Inschrijven kan tot en met dinsdag 8 november, 16.00 uur. U kunt uw ingevuld inschrijfformulier met kopie legitimatie mailen naar vangrafhorst@hetnotarieel.nl.

De loting vindt plaats door de notaris op woensdag 9 november om 15.00 uur. Naderhand wordt iedereen op de hoogte gebracht over de uitslag van de loting. De verwerking van de gegevens kost tijd. Wij streven ernaar u vóór het weekend te informeren.

Vrijstaande kavels

De inschrijving start op 9 november, het inschrijfformulier is vanaf 9 november beschikbaar op de website van de gemeente Zwolle. Inschrijven kan tot en met dinsdag 22 november, 16.00 uur. U kunt uw ingevuld inschrijfformulier met kopie legitimatie mailen naar vangrafhorst@hetnotarieel.nl.

De loting vindt plaats door de notaris op woensdag 23 november om 15.00 uur. Naderhand wordt iedereen op de hoogte gebracht over de uitslag van de loting. De verwerking van de gegevens kost tijd. Wij streven ernaar u vóór het weekend te informeren.

Contact

Heeft u vragen over de kavels in Kragge? Neem dan contact op met team kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle. Dit kan via telefoonnummer (038) 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl.

Kaart van Breezicht

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak 

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 09.00 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38
Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2022 Gemeente Zwolle