Breecamp-Broeklanden 3e fase

Impressie Breecamp-Broeklanden

Op een eiland wonen? Dat kan nu! In deelgebied Broeklanden zijn vier eilanden ontwikkeld waar u als bewoner een blijvend vakantiegevoel kunt ervaren. De eilanden liggen aan de noordzijde van Breecamp. Alle kavels die nu in verkoop gaan liggen op het tweede eiland vanuit het westen gezien. Een aantal van de kavels op dit eiland liggen direct aan het water. De locatie ligt pal aan attractieve recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel.

Bouwen naar eigen wensen

Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 465 tot 1168 vierkante meter. De grondprijzen zijn vanaf €  219.433,50 tot € 432.913,80 (kosten koper inclusief BTW). Er is veel ruimte voor een eigen ontwerp. Om het karakter van het eiland te waarborgen gelden een aantal bebouwingsrichtlijnen.

Breecamp

Wonen op deze plek betekent comfortabel en rustig wonen in een landelijke omgeving, pal tegen de prachtige Mastenbroekerpolder (onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta). Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving. De inrichting van de buurt en de ligging nodigt uit tot veel actieve vormen van recreatie. Fietsen, wandelen, vissen, roeien, hardlopen, het kan hier allemaal.