Laatste vier kavels in project Weideburen in de verkoop

De laatste vier kavels in het project Weideburen zijn in de verkoop. Op deze kavels kunt u samen met een architect een geschakelde woning ontwerpen. Het is de bedoeling dat elke woning een eigen, unieke gevel krijgt.

De gemeente Zwolle verkoopt tien kavels voor onder architectuur gebouwde geschakelde woningen in de Zwolse wijk Stadshagen. Hiervan zijn er zes kavels gereserveerd en zijn er nog vier kavels beschikbaar. De woningen in de nieuwe buurt De Tippe krijgen allemaal een eigen unieke gevel en worden een echt blikvanger. De tien kavels variëren in grootte van 191 tot 236 m2. De prijzen liggen tussen de 140.000 en 175.000 euro kosten koper incl. btw.

Buurschap voor de toekomst

De Tippe is één van de nieuwe buurten van Stadshagen en ligt aan de rand van Zwolle, tussen het weidse IJssellandschap en de bestaande buurten van Stadshagen en Westenholte. Het is een buurschap voor de toekomst. Een duurzame, klimaatbestendige en energiezuinige buurt voor alle leeftijden. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u nooit meer weg wilt. Spelen, opleiding, werken, vrije tijd en zorg: u vindt het in de Tippe. In totaal komen er ongeveer 1300 woningen: van kleine appartementen tot grote gezinswoningen en alles er tussen in. De buurt is goed bereikbaar en u woont er vlakbij de voorzieningen van Stadshagen en het centrum van Zwolle. De Tippe heeft het veilige en knusse gevoel van een dorp, met veel ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook zit de buurt vol met  natuur én met groene, duurzame toepassingen

Bijzondere architectuur

Zo kunt u een woning ontwerpen die zowel van binnen als van buiten helemaal bij u past. U kunt de gevel van uw nieuwe woning laten inspringen met een loggia, dakterras of terugliggende ingang of u kunt kiezen voor een uitstekende gevel, met bijvoorbeeld een erker, bloemkozijn of uitbouw. Het kan allemaal! Ook de kleuren en materialen bepaalt u grotendeels zelf. Dat geeft een bijzondere en gevarieerde uitstraling.

Aan de slag met een architect

U kunt uw woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor u en bijvoorbeeld uw opgroeiende kinderen of uw hobby’s. U kiest zelf een architect die samen met u aan de slag gaat. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past! En in afstemming met de buren zorgt u voor een prachtig architectonisch hoogstandje.

Interesse?

Inschrijven kan tot en met 10 januari 2023, 16.00 uur. U kunt uw ingevuld inschrijfformulier met kopie legitimatie mailen naar vangrafhorst@hetnotarieel.nl. De loting vindt plaats op woensdag 11 januari 2023 om 15.00 uur. Naderhand wordt iedereen op de hoogte gebracht over de uitslag van de loting. De verwerking van de gegevens kost tijd. Wij streven ernaar u vóór het weekend over de uitslag van de loting te informeren.

Heeft u interesse of vragen over de kavels in de Tippe? Neem dan contact op met team kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle. Dit kan via telefoonnummer (038) 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl

voorbeeld-gevels-weideburen

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak 

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 09.00 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38
Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2022 Gemeente Zwolle