Lotgenotenbijeenkomsten Toeslagenaffaire 8 juli

06 juni 2024
Homepage

Ben jij een ouder die de problemen van de Toeslagenaffaire van dichtbij heeft meegemaakt en wil je hier met andere ouders over praten? Kom dan naar de lotgenotenbijeenkomsten op 8 juli. Je bent van harte welkom in het Wijkcentrum in Holtenbroek (Bachlaan 20). 

De koffie staat klaar vanaf 18.30 uur. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Neem gerust iemand mee bij wie jij je op gemak voelt. De bijeenkomst vindt elke tweede maandag van de maand plaats. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op 8 juli, 12 augustus en 9 septenber. 

Ervaringsverhaal van een bezoeker

“Praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt geeft herkenning en ook erkenning. Die andere ouder vertelt gewoon mijn verhaal! Als je uit een periode van schaamte komt met veel eenzaamheid en er dan iemand is die precies begrijpt wat jij bedoelt, dat helpt! Het heeft mij echt geholpen vooral in het emotionele herstel.”

Over Het Steunpunt Toeslagenaffaire Zwolle

Het Steunpunt Toeslagenaffaire Zwolle faciliteert deze bijeenkomsten. Zij helpt gezinnen die getroffen zijn door de kinderopvangtoeslagenaffaire. Het Steunpunt staat klaar voor ouders, kinderen en jongeren die de problemen van de Toeslagenaffaire van dichtbij hebben meegemaakt. Deze hulp is gratis.

Heb je vragen? Neem contact met ons op: