Nathalie Rozenveld

energie-toeslag iconMedewerker Administratieve Ondersteuning en Huisvesting

Heb jij enige jaren ervaring als administrateur? Werk je gestructureerd, ben je een kei in organiseren en plannen en ben je vriendelijk en duidelijk?

Dienstverband / uren per week Een jaar met mogelijkheid van verlenging, 32 uur per week
Werk- en denkniveau MBO
Salaris maximaal € 3.301,- (maximum functieschaal 7)
Afdeling Inkomensondersteuning
Vacaturehouder Gert Kamp
Sluitingsdatum 6 februari 2023

De afdeling

De afdeling Inkomensondersteuning wil dat de financiële situatie van mensen geen belemmering is voor werk, re-integratie en participatie. We bevorderen zoveel mogelijk financiële zelfredzaamheid, waarbij we uitgaan van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Dit doen we met onze partners in de stad op een daadkrachtige en respectvolle manier.

Het team Inburgering, Participatie en Arbeid (IPA)

Op 1 januari 2022 is de nieuwe inburgeringswet ingevoerd. Gemeenten zijn nu verantwoordelijkheid voor de inburgering van statushouders. In Zwolle verwachten we dit jaar zo’n 850 mensen met een verblijfsvergunning te begeleiden. We werken hiervoor intensief samen met collega’s binnen het sociaal domein, ketenpartners, lokale welzijnsorganisaties en taalaanbieders.

Dit doe jij

Een inburgeringsproces duurt zo’n drie jaar. Alle belangrijke data leg jij vast in ons administratieve systeem. Je zorgt dat je administratie altijd actueel is bijgewerkt. Dankzij jou hebben we inzicht en leren we van onze successen en fouten, zodat we ons werk steeds beter kunnen doen.

Administrateur & planner

Je bent een nauwkeurige administrateur, maar ook een uitstekende planner. Je stelt prioriteiten, bewaakt de voortgang en zorgt dat wij processen goed kunnen sturen.

Het is leuk dat je veel interne en externe contacten hebt. Bijvoorbeeld met ons team Inkomen over uitkeringen en regievoerders over inburgeringsprocessen. Verder ook met partners in de stad, zoals woningcorporaties over huisvesting en natuurlijk het COA.  

Sterk team

Je hebt een vrolijke, bevlogen collega, waarmee je een sterk duo vormt. Jullie pakken op wat nodig is. Aangezien gemeenten deze taken pas uitvoeren, zijn we nog een beetje aan het pionieren. Jij hebt veel ideeën die een bijdrage leveren aan ons werk. In deze veelzijdige baan zet je al je talenten in om statushouders succesvol te laten inburgeren.

Waarom deze baan?

Je bent betrokken bij het hele inburgeringsproces. Je werk heeft veel impact op statushouders. De mensen waar we het allemaal voor doen.

Zwolle is een ambitieuze organisatie die werkt voor een stad die sterk groeit. Jij kunt meegroeien en je verder ontwikkelen.

Dit ben jij

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en enige jaren ervaring als administrateur. Weet je al wat van inburgering, participatie en het sociaal domein? Dan heb je een streepje voor.

Je werkt gestructureerd en bent een kei in organiseren en plannen. Mensen vinden het fijn om met jou te praten. Je bent vriendelijk en duidelijk. Dingen die je nog niet weet, vraag je na en zoek je uit. Wat er ook moet gebeuren; jij stroopt je mouwen op en gaat ervoor. Dat je in deze baan meer doet dan administreren, vind je de kers op de taart.

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 3.301,- (maximum functieschaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

In Zwolle werken we hybride. We hebben een budget voor je beschikbaar om je werkplek thuis in te richten. Ook krijg je een laptop en telefoon ‘van de zaak’.  

Meer weten?

Laat weten wat je wilt en wat je kunt. Neem contact op met Bastiaan Schuitert, Coördinator IPA,  06-21981411; b.schuitert@zwolle.nl of Gert Kamp, Teammanager Inburgering, Zelfstandigen en Vordering & Verhaal, 06-20496936,  g.kamp@zwolle.nl
Solliciteren kan tot en met 6 februari aanstaande.

Zwolle, de stad en de organisatie

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 130.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s. We zorgen voor elkaar en zijn er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe.

We maken een schaalsprong naar 160.000 inwoners, waarbij we de kwaliteit van leven en brede welvaart voor alle Zwollenaren op het huidige, hoge peil willen houden.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Als je voor Zwolle werkt, word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je blijvend te ontwikkelen. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. En de ruimte om positief tegendraads en soms wat rebels te zijn. Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we in Zwolle voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad. 

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak 

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 09.00 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38
Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle