Mijn Wipstrik van morgen

Hoe vindt u het wonen in Wipstrik? Waarom bent u hier gaan wonen? En heeft u het hier naar uw zin? Wat heeft u de afgelopen jaren meegemaakt in de buurt? Hoe wilt u dat Wipstrik er in de toekomst uitziet? Met de titel Mijn Wijk Van Morgen organiseren we wijkgesprekken op verschillende plekken in de wijk. Op zaterdag 23 maart 2019 zijn we met de verhalenbus bij bewoners langsgegaan In Wipstrik-Zuid in de Zeeheldenbuurt.

Wijkwethouder William Dogger, Hanneke Valkeman wijkmanager,  Florian van Dijk wijkbeheerder, Claudine Conradie wijkmedewerker en opbouwwerkers van Travers Welzijn hebben wijkverhalen opgehaald bij bewoners, jong en oud. Een tekenaar heeft alle verhalen en antwoorden vastgelegd op een tekening. Van alle verhalen wordt één verhaal gemaakt: het wijkverhaal van Wipstrik-Zuid. Er komt dus een vervolg.

Bus gemist?

Heeft u de bus gemist maar wilt u wel uw verhalen of ideeën delen, mail dan uw idee naar wijkservicepuntoost@zwolle.nl. We nemen dan contact met u op om uw ideeën te bespreken en misschien wel samen aan de slag te gaan.

www.zwolle.nl/mijnwijkvanmorgen

23 maart 2019

Zaterdag 23 maart bracht gelukkig mooi weer. Binnen en buiten de bus, jong en oud vertelden over hun wijk.  De kunstenaar tekende alle verhalen op om daarvan later één verhaal op tekening te maken van de wijk Wipstrik. Als dank kregen de bewoners een kleurig plantje mee naar huis; en mooie herinneringen en nieuwe afspraken, want ook bewoners hebben weer nieuwe bewoners ontmoet.