Ervaar het geluid van de Spoorzone

Ervaar het geluid van de Spoorzone

Met trots delen provincie Overijssel, NS, ProRail en gemeente Zwolle het unieke gevoel van dit veel belovende gebied: de Spoorzone. Dit hebben zij geprobeerd te vangen in beeld en geluid. Er zit muziek in de Spoorzone. Dit laten zij u ook graag ervaren.

De Spoorzone van Regio Zwolle is de poort van en naar Nederland. Het is de belofte naar een duurzamere toekomst, naar kwaliteit van leven in stad en regio. Het tweede spoorknooppunt van Nederland is dé aanjager van de grootste ontwikkellocatie van Regio Zwolle. Met in het hart het groenste station van Nederland. Iedere stap die we hier zetten, doen we om het leven beter te maken. Voor iedereen die hier werkt, studeert, woont of op bezoek is. Voor alles wat leeft in de natuur. Voor Nederland.

In de Spoorzone bouwen provincie, NS, ProRail en gemeente de delta van de toekomst. Met het groenste station van Nederland als motor voor klimaatbestendig wonen, werken, leven en ontmoeten. Een stedelijke hotspot waar de economie op betekenisvolle wijze groeit en waar verstedelijking samengaat met slimme klimaatoplossingen. Ze werken in de ontwikkeling van de Spoorzone samen met veel partijen, zoals ontwikkelaars, ondernemers, woningbouwcorporaties, inwoners, onderwijs en cultuurinstellingen.

Reist u mee in de wereld van de Spoorzone? Tip: vergeet niet uw geluid aan te zetten. :)