'Spoorcafé meets PROTO' trekt veel bezoekers

Woensdag 30 juni was er weer een Spoorcafé in de Spoorzone. Ondanks het natte weer kon het Spoorzone-team veel mensen verwelkomen bij de tijdelijke Spoorzone-spot. Het team vond het fijn om betrokkenen weer live te ontmoeten en bij te praten over de ontwikkelingen in het gebied. Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid werden er allerlei vragen gesteld. Maar er werden ook zorgen geuit over onder andere de hoogte van de nieuwe gebouwen. Het team is blij met alle betrokkenheid en neemt alle geleverde input mee.

Daarnaast ervoeren meerdere Zwollenaren bij Movez hoe gemakkelijk het nieuwe deelvervoer in de Spoorzone is. Veel bezoekers beklommen ook de speciale PROTO-toren om te genieten van het mooie uitzicht over het gebied. En er kwamen veel positieve reacties op de bijzondere kunstwerken van in en rondom Perron038, op het Lübeckplein en in de binnenstad. De foto-expositie van De Stad Verbeeldt is nog tot en met 14 juli te bewonderen op het Lübeckplein. 

Volgend Spoorcafé op 15 september

Het Spoorzone-team ziet iedereen graag weer terug bij het volgende Spoorcafé, op woensdagavond 15 september. Meer informatie hierover volgt nog. Voor nu wenst het team iedereen een fijne vakantieperiode toe. Daarvoor heeft het nog een tip: het Kattegat Festival, van 27 tot en met 29 augustus.

Blijf op de hoogte

Ondertussen op de hoogte blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen in de Spoorzone? Kijk op FacebookInstagram en Twitter, of abonneer op de nieuwsbrief via www.zwolle.nl/spoorzone.