Collega laat wilde dieren uit in de stad.

gebouw iconObjectbeheerder Gebouwen

Het beheer van 160 gemeentelijke gebouwen is verdeeld in 40 panden per cluster. Jij zorgt voor de technische instandhouding van een of meer clusters. Voor zowel het dagelijks als planmatig onderhoud, ben je het aanspreekpunt voor onze huurders en collega’s. Je houdt van zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor kwaliteit en veiligheid.

Vacature kenmerken

Dienstverband / uren per week

Vast / 36 uur per week

Werk- en denkniveau

Mbo / Hbo

Salaris

maximaal € 4.537,-- bruto per maand (schaal 9)

Afdeling

Beheer, Erfgoed en Gebouwen

Vacaturehouder

Jeannette Breen             

Sluitingsdatum

uiterlijk 31 december 2023

De afdeling

De afdeling Beheer, Erfgoed en Gebouwen voert het (operationele) technische beheer uit van de gehele openbare ruimte in Zwolle en het gemeentelijk maatschappelijk vastgoed. De ontwikkeling en het beheer van het vastgoed worden geregeld door ons team van technische mensen en het team vastgoedmanagement van de afdeling Vastgoed.

Dit doe jij

Zwolle heeft 160 gemeentelijke gebouwen die we hebben onderverdeeld in clusters van 40 panden. Jij zorgt voor de technische instandhouding van een of meerdere clusters. Voor zowel het dagelijks als planmatig onderhoud ben jij het aanspreekpunt voor onze huurders en collega’s.

Bouwkundige bagage

Centraal staat de instandhouding van het vastgoed door het plannen en bijstellen van meerjarig onderhoud, inkoop, toezicht en oplevering van werkzaamheden. Je hebt de nodige bouwkundige bagage en adviseert over verbouwingen, verduurzaming, gebouwprestaties en de financiële cyclus. Je zwaait de scepter over onderhoudscontracten, stuurt technische beheerders aan en regelt het (vervangings)onderhoud. Dat laatste is een essentieel onderdeel van je werk. Hiervoor bouw je aan een goede relatie, onder meer met collega’s van Vastgoed, de technische uitvoerders en gebruikers van onze gebouwen.

Waarom Zwolle?

In Zwolle ben je integraal betrokken bij het dagelijks en planmatig onderhoud van de gemeentelijke gebouwen. Je houdt van zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor kwaliteit en veiligheid. Maar het is ook fijn om samen te werken met professionele collega’s, gebruikers van gebouwen en externe partners. Dat vind je een meerwaarde van deze baan.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde Mbo of Hbo opleiding bouwkunde en ervaring met het technisch beheren van gebouwen en het coördineren van planmatig onderhoud. Daarnaast ben je goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving rondom het gebruik van gebouwen en installaties. Proces- en projectmatig werken vind je belangrijk, omdat jij ons maatschappelijk vastgoed beschouwt als assets. 
De administratieve kant van het vak? Je hebt ervaring met het verwerken en up tot date houden van technische gegevens in geautomatiseerde onderhoudsprogramma’s. 
Je werkt zelfstandig, maar ook graag samen met andere (technische) beheerders, adviseurs en projectleiders. Als rasechte netwerker blink je uit in de samenwerking met andere disciplines. Ook ben je altijd goed geïnformeerd, omdat je ontwikkelingen en innovaties in je vakgebied op de voet volgt. Die kennis benut je in je werk en deel je pro actief met jouw collega’s. 
Je bent resultaatgericht, kunt goed schakelen en afstemmen en voelt aan hoe je met je collega’s moet omgaan.  

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 4.537,- (maximum schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennisniveau en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Wij investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet. In Zwolle werken we hybride, meestal twee dagen op het Stadhuis of Stadskantoor en drie dagen thuis. We hebben een budget voor je beschikbaar om je werkplek thuis in te richten. Ook krijg je een laptop en telefoon van de ‘zaak’. Het Stadskantoor is trouwens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 
Je werkt 36 uur per week en krijgt een vast dienstverband. 

Zwolle, #hartstad en organisatie

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken met inwoners, ondernemers en partners in de stad. En dat blijkt te werken, want Zwolle scoort hoog op ‘kwaliteit van leven’. Inwoners hebben een groot hart voor de stad, houden van het groen, werken, ondernemen met plezier en voelen zich veilig. 
We kijken uit naar een toekomst met meer dan 160.000 inwoners. Het is onze missie om onze brede welvaart te behouden en te versterken. Dit doen we door unieke talenten samen te brengen en onze passie voor de stad en haar inwoners te delen. In Zwolle kun je jezelf ontwikkelen, je interesses en vaardigheden verkennen en de vrijheid ervaren om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. 
We zijn een organisatie, waar we elkaar waarderen, accepteren en respecteren om wie we zijn. Diversiteit verrijkt onze organisatie en zorgt voor een kleurrijk Zwolle, waar iedereen zich thuis voelt.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt weten. Bel of mail met Age Bootsma, beheermanager, a.bootsma@zwolle.nl , 038 – 498 2748. Age maakt graag een afspraak voor een wandeling. Kijk maar of je dit wil.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met de sluitingsdatum van 31 december 2023, alleen via onderstaande  sollicitatieknop. Vinden we voor deze datum al de juiste nieuwe collega? Dan sluiten wij de vacature eerder. Wacht dus niet te lang met reageren.

 

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle