11 woon-werkkavels te koop aan de Scholtensteeg in Stadshagen

11 woon-werkkavels te koop aan de Scholtensteeg in Stadshagen

Droomt u van een plek waar u wonen én werken kunt combineren? Begin april 2022 startte de gemeente Zwolle met de verkoop van 11 ruime woon-werkkavels aan de Scholtensteeg in Stadshagen. De kavels zijn tussen de 991 en 1263 vierkante meter groot en bieden dus de ruimte om allerlei activiteiten op uw eigen erf uit te oefenen. Bedrijfsgebouw, werkplaats, opslagruimte; er is van alles mogelijk. De prijzen liggen tussen de 395.000 en 505.000 euro kosten koper inclusief btw.

Weids wonen en werken

De Scholtensteeg ligt aan de rand van de wijk Stadshagen. U kunt er weids wonen en werken tussen stad en land. U ervaart er de rust en ruimte van de Mastenbroekerpolder, met elk seizoen weer een uniek vergezicht. Tegelijkertijd is de Scholtensteeg goed bereikbaar en liggen de voorzieningen van Stadshagen en het levendige centrum van Zwolle op fietsafstand.

Landelijk en duurzaam

Landelijk wonen en werken is hét kenmerk van de Scholtensteeg. Smalle sloten en groene voortuinen wisselen elkaar af. U heeft er veel vrijheid om uw eigen woonwensen te realiseren. Elke woning kan er anders uitzien. Wel zijn er enkele richtlijnen om te zorgen dat de woningen en gebouwen passen in de unieke uitstraling die de gemeente voor de stadsrand voor ogen heeft. Zo moet er altijd een moderne verwijzing zijn naar het boerenbedrijf (boerderijstijl). Verder moet u klimaatbestendig en energiezuinig bouwen.

Interesse?

Inschrijven kan tot dinsdag 10 mei 16.00 uur. Op donderdag 21 april, 19.30 uur is er een digitale informatiebijeenkomst over de kavels. In de verkoopbrochure vindt u meer informatie over de kavels. Daarin staat ook een overzicht van de bedrijven die mogelijk zijn aan de Scholtensteeg. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de informatiebijeenkomst en u vindt er het inschrijfformulier.

Contact

Twijfelt u of uw plannen binnen de richtlijnen vallen? Of heeft u vragen over het verkoopproces? Neem dan contact op met team kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle via telefoonummer 038 - 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl.