Afsluiting Bentheimstraat

Afsluiting Bentheimstraat

Vanaf onderdagavond 30 juli 2020 om 19.00 uur wordt door de provincie het verkeerssysteem Nieuwleusenerdijk ingericht. De Bentheimstraat en het zuiderlijke fietspad langs de bentheimstraat worden vanaf dat moment afgesloten voor al het verkeer. Het noordelijke fietspad langs de Bentheimstraat blijft nog open tot 10 augustus 07.00 uur. 

De Bentheimstraat wordt tussen de Bohemenstraat en de Nieuwleusenerdijk opgebroken en het fietspad wordt opnieuw ingericht. Tijdens deze werkzaamheden is de Bentheimstraat tussen de Bohemenstraat en de Nieuwleusenerdijk afgesloten voor al het verkeer. Voor gemotoriseerd verkeer is dit een definitieve afsluiting, dat rijdt voortaan via de Diepholtstraat. Ook buslijn 40 rijdt een nieuwe route via de Diepholtstraat.

Omleiding voor fietsers

Fietsers worden tot maandag 31 augustus einde dag (tussen week 33 en 36) omgeleid via de route Diepholtstraat-Nieuwleusenerdijk. Daarna is het nieuwe fietspad beschikbaar. 

Meer informatie

Kijk voor een volledig overzicht van de werkzaamheden, de planning  en de maatregelen voor het verkeer op de flyer van de provincie. Voor meer info, video’s en kaarten over de Vechtdalverbinding kunt u ook kijken op de website van de provincie Overijssel.