Dag van de Ondernemer 2020

Dag van de Ondernemer 2020

Wij zijn trots op ondernemend Zwolle! Daarom vieren wij op vrijdag 20 november 2020 van 16.00 tot 17.10 uur het lef, doorzetttingsvermogen en de creativiteit van de ondernemers uit de regio. Dat doen we op de Dag van de Ondernemer, samen met onze partners, MKB-Nederland, regio Zwolle en Rabobank IJsseldelta.

Graag nodigen wij u uit voor dit online evenement ‘Ondernemen = Vernieuwen’. Deze bijeenkomst wordt live uitgezonden vanuit Theater Odeon. Laat u vooral inspireren, zodat u weer met frisse energie gas kunt geven.

Programma

Dagvoorzitter Milou van Elburg blikt samen met een aantal gasten terug op dit bijzondere jaar. Maar natuurlijk kijken we ook vooruit. Jeroen Boumeester, Area Manager Picnic Technologies, vertelt als nieuwkomer in onze regio over ondernemerschap, innoveren en vernieuwen bij online supermarkt Picnic. Daarnaast zoomt wethouder René de Heer in op het veelbelovende economisch perspectief van onze regio. Dat doet hij samen met Jelle Wever, voorzitter van MKB-Nederland regio Zwolle. De bijeenkomst wordt afgesloten met een ode aan alle ondernemers door Peter Snijders, burgemeester van Zwolle.

Aanmelden

Wilt u er vrijdag 20 november ook bij zijn? Meldt u dan aan. Dit kan tot vrijdag 20 november 12.00 uur. Uiterlijk vrijdag ontvangt u ook de link om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.