Geef je mening over het Economisch Perspectief voor Zwolle

Geef je mening over het Economisch Perspectief voor Zwolle

Als Regio Zwolle hebben we de ambitie om de 4e economische regio te worden. Maar waar moet Zwolle als stad haar mensen en middelen op richten om daar optimaal aan bij te dragen? Welk toekomstbeeld zien we voor ons en welk handelingsperspectief past daarbij? Vul de vragenlijst in en laat weten hoe u hierover denkt.

Zwolle wil inzetten op het stimuleren van het innovatievermogen door samenwerking met het onderwijs verder te versterken, door ondernemen met impact te stimuleren en door onze groeisectoren te versterken. Die groeisectoren zijn Health, ICT en E-commerce, en de slimme en creatieve (maak-)industrie.

Vragenlijst

Bent u het eens met die koers? Of heeft de Zwolse economie in uw ogen een andere richting nodig? Door de vragenlijst in te vullen in slechts 10 minuten van uw tijd, helpt u ons door te laten weten hoe u dit ziet. Met de gegeven input gaan we met elkaar aan de slag om verbindingen te leggen (ondernemers, onderwijsinstellingen, organisaties) en concrete stappen te zetten voor de kansen van de Zwolse economie.

Meer informatie