Gratis webinars bij de RVO

Gratis webinars bij de RVO

Meer weten over cybersecurity, financiering of intellectueel eigendom? Kijk dan eens op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Hier vindt u verschillende gratis webinars over uiteenlopende onderwerpen.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpt startups, mkb’ers en kennisinstellingen bij hun zoektocht naar financiering, zakenpartners en kennis. Dat laatste onder meer door (online) kennissessies te organiseren.

Gratis webinars

In juni en juli 2021 komen diverse onderwerpen aan bod.

  • Zo kunt u op 24 juni het webinar innovatiekrediet volgen. Dit webinar is bedoeld voor zowel starters als gevestigde bedrijven in alle sectoren die financiering zoeken voor hun innovatie. U ontvangt handvatten voor het doen van een aanvraag en er is volop gelegenheid om via de chat vragen te stellen;
  • Op 6 juli volgt een webinar over Intellectueel Eigendom. Hoe zit het daarmee? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken? U maakt in 1 uur kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen;
  • Samen met ChemistryNL organiseert het RVO op vrijdag 9 juli een webinar over bioplastics: wat zijn bioplastics, welke verschillende soorten zijn er, kun je ze recyclen, hoe zit het met compostering en de footprint en welke bioplastics zijn geschikt voor producten of verpakkingen?

Meer informatie

Kijk voor deze en andere onderwerpen, meer info en opgave op de agenda van het RVO.