Netwerken en ervaringen uitwisselen tijdens Stadsdialoog Zwolle Gezonde Stad

Netwerken en ervaringen uitwisselen tijdens Stadsdialoog Zwolle Gezonde Stad

Bent u bewust bezig met de gezondheid van uw medewerkers en wilt u kennis delen? Of bent u juist op zoek naar best practices of inspiratie? Kom dan op donderdag 6 oktober 2022 naar de eerste stadsdialoog van het netwerk Zwolle Gezonde Stad.

Bijna de helft van de volwassenen in Zwolle is te zwaar. Iets meer dan de helft voldoet aan de beweegrichtlijn. 20% rookt en maar liefst 43% van de inwoners uit Zwolle voelt zich eenzaam, waarvan de helft onder 65+’ers. Het netwerk Zwolle Gezonde Stad wil daar graag wat aan doen en vraagt daarbij nadrukkelijk de hulp van ondernemers.

Netwerken

Netwerken Tijdens de bijeenkomst staat netwerken centraal. Wat is nodig om te komen tot een integrale aanpak om gezondheidsverschillen aan te pakken? En hoe zorgen we ervoor dat alle mooie projecten in Zwolle meer aan elkaar worden verbonden? Alle deelnemers aan de Stadsdialoog ontvangen het boek FUNfactor over netwerken.

Programma

Tijdens de stadsdialoog gaat Fenna Eefting, bestuurder Vogellanden, in op het belang van (lokale) samenwerking, ook als het gaat om aanpakken van gezondheidsproblemen en hoe u hier zelf een bijdrage aan kunt leveren. Ook is er een interactieve netwerkshow om netwerken laagdrempelig, leuk en effectief te maken. Het programma wordt om 17.30 uur afgesloten met een drankje en tijd om te netwerken.

Zwolle Gezonde Stad

Het netwerk Zwolle Gezonde Stad is opgericht in 2010 en bestaat uit Sportservice Zwolle, Travers Welzijn, WijZ, Deltion college, Landstede, Windesheim, Icare, GGD IJsselland, Gemeente Zwolle en het sociaal wijkteam. Het is voor iedereen mogelijk om zich hierbij aan te sluiten.

Aanmelden

Het programma vindt plaats van15.00 – 17.30 uur bij Victorium aan de Boerendanserdijk 47 in Zwolle. Aanmelden kan via zwollegezondestad@ggdijsselland.nl. De deelname is gratis.