Purpose college 'De betekenis van duurzame keten'

Purpose college 'De betekenis van duurzame keten'

Bent u geïnteresseerd in betekenisvol ondernemerschap en wilt u uw netwerk vergroten? Kom dan op 9 november tussen 19:00 uur en 21:00 uur naar het digitaal aangeboden Purpose College ‘De betekenis van duurzame keten’. 

Minicollege

Dr. Ronald de Boer Associate Lector Supply Chain Finance, Hogeschool Windesheim verzorgt een minicollege en Hans Stegeman, Chief Investment Strategist bij Triodos Bank deelt zijn ervaringen uit de praktijk.

Kennismaking met Betekeniseconomie

Doel van de Purpose Colleges is een kennismaking bieden met de theorie en praktijk van de Betekeniseconomie. Ondernemen draait niet meer uitsluitend om het nastreven van  financiële winstdoelstellingen. Het behalen van maatschappelijke winstdoelstellingen wordt steeds meer als belangrijk gezien. 

Duurzaam, ethisch en transparant bankieren

Triodos Bank heeft als doel om duurzaam, ethisch en transparant te bankieren. Als Chief Investment Strategist houdt Hans Stegeman zich dagelijks bezig met het vraagstuk over waar in geïnvesteerd zou moeten worden. Via fondsen verschaft Triodos Bank leningen aan vernieuwende ondernemers en investeren ze in bedrijven die slimme en duurzame oplossingen bieden. Zo steunen ze duurzame ketens en draagt Triodos Bank bij aan de transitie naar de betekeniseconomie. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het programma of wilt u zich aanmelden voor deze boeiende en interactieve sessie via Microsoft Teams? Ga dan naar Purpose Avondcolleges. Deze avond is de tweede uit een reeks van zes avondcolleges onder de noemer Purpose Colleges. Deze colleges staan landelijk op de agenda van diverse hogescholen.