Leisure - Informatie en contact

Kansen in leisure

Er is marktruimte voor nieuwe en onderscheidende concepten op het gebied van leisure. We hebben de vestigingsmogelijkheden per locatie in beeld gebracht. Deze kunt u op de overzichtspagina Leisure bekijken. Wij komen graag in contact met u om uw plannen door te spreken en de kansen te verkennen.

Meer informatie

Tot 2011 had Zwolle een achterstand als het gaat om het leisure aanbod in de stad. Zwolle heeft daarom in 2011 het Beleidskader Commerciële vrijetijdsvoorzieningen 2010-2020 vastgesteld. Daarop heeft een flinke inhaalslag plaatsgevonden in het leisure aanbod.

In 2017 was het daarom tijd om ZKA een nieuw onderzoek te laten doen naar de marktruimte voor leisure. De resultaten van dit onderzoek en gesprekken met leisure ondernemers en trendsetters in de stad hebben samen geleid tot een actualisatie van het Beleidskader Commerciële vrijetijdsvoorzieningen.

Beleidskader_leisure_2011.pdf

Onderzoek_ZKA_leisurebeleid_2017.pdf

Beleidskader_leisure-de_actualisatie_2018.pdf

Daarnaast bieden de “waterkansenkaart voor meer toeristisch gebruik van het Zwolse water” en “kleinschalige leisure op bedrijventerreinen” inzicht in vestigingsmogelijkheden.

Waterkansenkaart_Zwolle_2016.pdf

Afwegingskader_kleinschalige_leisure_bedrijventerreinen.pdf

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Marjan Willems (tel: 06 10 24 54 33, m.willems@zwolle.nl). U krijgt dan meer informatie toegestuurd, u kunt een afspraak maken om in het park te kijken en in een persoonlijk gesprek meer horen over de mogelijkheden.